A couple days

De första dagarna hemma i England, i karantän, har rullat på bra. Jag har jobbat igen, och medan jag gjort det har min man skötit hushållssysslorna. Vi räknade ut vår net worth igår och insåg att jag är rikare än min man, så vi har skämtat om det faktum att jag fortsätter att jobba om dagarna medan min man gör rent ugnen och tvättar fönster.

Skämt åsido så är jag så tacksam att han gör dessa tråkiga hushållssysslor på hans semester, så jag slipper.

Han lagade även en riktigt fin english roast till oss, bestående av kyckling, potatis i ugn, lökringar, palsternacka, morötter, broccoli, ärtor, stuffing... En riktigt lyxig middag på en måndag.

Våra vänner gifte sig för några veckor sedan. Ett bröllop vi egentligen skulle gått på, men festen fick bli framskjuten ett år. Vi fick i alla fall ta del av lite bilder från deras vigselceremoni. De är så fina. Längtar efter att få träffa dem igen mycket snart. Och längtar självklart efter deras bröllop nästa sommar med.

Marsvinen är glada att vi är hemma igen, det märks. Jag får så dåligt samvete när jag inte är där för dem 24/7 haha. Definitivt en nackdel med lockdown och att jobba hemifrån: vi har nog fäst oss vid varandra lite för mycket på sistone. Har ju tillbringt så mycket tid tillsammans 🐖

Nu ska jag ta tag i en ny arbetsdag, och sedan köpa en födelsedagspresent till min pappa och en årsdagspresent till min man. Om en månad firar vi hela 3 år som gifta.

Gillar