A change of preference

Jag gillar att skriva listor och att fylla i listor, så när jag hade lite tid över en dag fyllde jag i den här “favoriter-listan” igen. . En lista jag även fyllde i för två år sedan Vissa saker kan ju ändras på två år.

Favoritsminket: Jag har blivit lite mer intresserad av make up på den senaste tiden, och investerat i lite dyrare märken. Dior’s Forever Skin Glow Foundation är min nya favorit. Dock använder jag fortfarande Loreal’s Perfect Match Foundation till jobbet, och älskar även deras liquid concealer.

Favorit i badrumsskåpet: Loreal’s Sublime Bronze brun-utan-sol är fortfarande en favorit, men jag måste nog säga att Batiste torrschampo är min absoluta favorit i badrumsskåpet. Bronzer kan man vara utan på sommaren/tidig höst, men torrschampo kan jag inte leva utan längre! Jag tvättar mitt hår så sällan nuförtiden tack vare torrschampoo, och jag har intalat mig själv att det mår mycket bättre av det.

Favoritfärg: Jag håller med mig själv för två år sedan och säger att mina favoritfärger är rosa, vitt, grått och svart. Neutrala färger på kläder och inredning är lättast för ögonen.

Favoritplagget: Jag är väldigt fast vid byxor just nu. Tunna finbyxor med hög midja som man verkligen kan använda till precis allting, både till jobb, hemma eller till fest. Dessa rosa, köpta på Mango i Wien, är mina absoluta favoriter just nu.

Favoritskor: Jag använder fortfarande anklebootsen jag köpte för två år sedan, men de börjar bli lite slitna. Jag använder de ju faktiskt sommar som vinter, eftersom jag nästan alltid är kall om fötterna! Mina favoritskor just nu är dock mina vita Nike Classic Cortez. Finns inga bekvämare skor. Jag längtar liksom till helgerna när jag kan använda dem.

Favoritväska: Min LV väska gav jag bort till en vän, och nu är min favorit min lilla svarta Michael Kors. Den är köpt i Michael Kors-butiken i Göteborg, och jag har nog aldrig använt en väska så flitigt. Den är praktisk, snygg och bara bäst helt enkelt. Funderar på att införskaffa mig en i rosa med!

Favoritparfym: Armani’s Si kommer nog alltid vara min favoritparfym tror jag, nu som då. Fick en stooor flaska av min man när jag fyllde år, och den gör mig lycklig varje gång jag öppnar badrumsskåpet.

Favoritbutik: Mango, Zara, Hugo Boss och Michael Kors får snällt dela på den platsen.

Favorittrend: Alla dessa fina byxor med hög midja som passar till allting, sitter så bra och är superbekväma! Ja, jag är verkligen ett stort fan av byxor/kostymbyxor just nu.

Favoritspel på telefonen: Farm Hero dog när jag var på nivå 1700-någonting, och jag blev arg. Men idag är jag glad att det hände och att jag slutade spela det. Hade inte spelat spel på mobilen i över ett år när jag hittade Homescapes. Nu är det mina nya besatthet.

Favoritlåt: Gillar fortfarande Marching Bands (Vanze Remix) med Neon Dreams & Kardinal Offishall, men jag lyssnar verkligen inte mycket på musik. Jag bytte ut musikten mot podcasts.

Favoritfilm: The Great Gatsby kommer nog vara min favoritfilm väldigt länge. Jag tittar inte mycket på filmer heller.

Favoritapp: Förutom Homescapes, så älskar jag bankapparna. Hur lång tid tog det inte att få en överblick över sina konton när man fick lov att logga in med dosor på datorn? Hur lång tid tog det inte att föra över pengar till sig själv eller till någon annan? Och att man slipper gå till banken för att lösa in checkar. Love it.

Favoriträtt: Jag sa strips, spenat och béarnaise förra gången, men nu måste jag säga en STOR portion English Roast. Älskar söndagsmiddagen i det här landet. Vad är egentligen godare än rostad (ugnsbakad) potatis och gravy?

Favoritdryck: Jag dricker ju fortfarande grönt te varje dag, men en dryck som jag börjat tycka om mer och mer just nu är coca cola light eller coca cola zero! Tycker det passar så bra med ett glas till lunchen ibland, och till skillnad från coca cola orginal så ger den ingen sockerkick eller känsla av uppblåshet efteråt.

Gillar

Kommentarer