8 Insikter

1. Dricka rödvin när man har mens. Självklart dricker jag mycket, mycket vatten så jag inte blir uttorkad, men ett glas rödvin mot smärtan på kvällen - det fungerar!

2. Jag kommer aldrig "passa in", och det är okej. Jag har accepterat att jag oftast känner mig för mycket eller för lite i olika sammanhang. Jag kör mitt egna race bara, och gör det som passar mig. Livet är för kort för att försöka bli omtyckt av alla.

3. Jag behöver inte rött kött. Det har blivit mycket mer ovanligt för oss att äta kött hemma, och mer vanligt att jag beställer vegetarisk mat ute. Det är så gott med en riktigt fräsch, vegetarisk rätt.

4. Det är bekvämt med klänning. Jag har alltid varit den som velat gå i shorts och en topp istället för i klänning. Har alltid tyckt jag ser så ung ut i klänning, men nu har man väl tagit sig till den åldern då det bara är en komplimang att man ser ung ut... Jag passar i alla fall bättre i klänning än vad jag trott under alla dessa år, och det är ju sååå bekvämt att bara kasta på sig en liten flygigare variant på sommaren.

5. Tetley Cold Infusions är den mest återfuktande drycken. Så enkel (det är ju bara torkad frukt i en tepåse som man har i kallt vatten), men samtidigt så god och törstsläckande.

6. Lax och räkor är helt okej. Jag äter fisk ganska ofta nu, och kan vi bara skåla för handskalade färska räkor. Jag behöver prova på det igen.

7. Jobbiga tankar och känslor efter dag 25 i menscykeln, kan man inte lita på. Man får inte ta sig själv på för stort allvar en vecka innan mens. Och absolut inte fatta en massa stora beslut.

8. Lugnet i att vara stressad. Det är så klyschigt att säga att man ska ta en sak i taget, men det är verkligen så. Jag har verkligen börjat ta in det, och inte stressa över saker som inte jag eller någon annan bryr sig om om 10 år.

Gillar