52 veckor

Vad sjukt att vi firar ett helt år som gifta nästa vecka. Det har nog varit det snabbaste året i mitt liv. Det är kanske sant det som sägs; att ju äldre man blir, desto snabbare går tiden. Eller så har jag helt enkelt bara varit väldigt busy det här året.

Det började med vår fantastiska bröllopsdag. Kunde inte i min vildaste fantasti önskat mig ett bättre bröllop, där väder, location, mat, klänning, gästlistan - ALLT verkligen var perfektion. Jag ville gifta mig på en lyxig plats nära där jag växte upp, skämma bort våra gäster med lyxig mat, men samtidigt inte ha ett stelt eller ett alldeles för traditionellt bröllop. Och jag lyckades få till allt precis så som jag ville ha det.

Efter den underbara dagen fortsatte vi livet som man och hustru. Vi reste till Palma, vilken var en fantastisk resa där vi åt och drack alldeles för mycket I 6 dagar. Sedan kom vi hem och hamnade mitt i ett långdraget lägenhetsköp som verkligen åt upp hela vår höst.

I december fick vi äntligen nycklarna, och vi kunde äntligen börja flytta in i vårt alldeles egna hem. Vintern gick sedan åt till att inreda, vilket var så roligt. Hade längtat efter att få äga mitt egna hem så länge, och kunna inreda det precis som jag ville, i den där mörkare färgskalan som jag älskar. Äntligen blev den även den drömmen sann.

Under det här året har vi även hunnit med att resa till både New York och Sardinien tillsammans. Att vi gift oss, köpt lägenhet, samt lyckats rest så pass mycket är helt otroligt. Speciellt nu ett år senare då vi fortfarande står kvar här med två stadiga sparkonton på banken. Det lönar sig verkligen att överbudgettera, inför vad man än planerar att spendera pengar på.

Ser fram emot att fira årsdagen nästa vecka med den finaste människan jag känner. Har egentligen ingen aning om vad jag gjort för att förtjäna honom, vårt hem eller alla resor vi varit på tillsammans. Hoppas bara att fastän vi haft en fantastiskt år, så är det bästa fortfarande framför oss.

Gillar