365 reasons

Man tror att man plockat, organiserat och städat varenda centimeter av utrymme i hemmet under året som gått, men man lyckas alltid hitta mer att plocka med. Jag och min man gick igenom ett par lådor för igår och hittade en påse innehållande 365 anledningar till varför jag älskar min man.

Jag skrev ner alla dessa "365 reasons why I love you" på 365st små bitar av färgat papper, och gav detta sedan till min man i present när vi firade ett år tillsammans. Det här var alltså en tidig sommar i 2013. Vilka minnen! Så roligt att min man sparat allt detta.

Vissa lappar är riktigt komiska, och detta påminde oss om hur unga vi faktiskt var när vi lärde känna varandra. Samt hur länge vi nu faktiskt varit tillsammans. "I love you because I hope we are still together in 10 years time." Det har gått 9 år nu, och min önskan är på god väg att uppfyllas.

Vi har blivit lite äldre, men jag måste säga att jag älskar vårt förhållande ännu mer nu än vad jag gjorde då. Visst var det härligt när allt var så nytt och spännande, men när jag läste "I love you because you are one of my best friends", slog det mig; min man är inte en av mina bästa vänner längre, han är min absolut BÄSTA vän. Och det är precis så jag vill ha det.

Vi var BARN 2012. Jag var liksom 20 år när jag träffade min man, och han var 18! 😄

Gillar

Kommentarer