3 saker jag ser fram emot i veckan

* Imorgon när min marknadsföringspresentation på jobbet är avklarad. Jag började på mitt jobb som en marknadsförings-trainee och gick sedan vidare till Project Management. Men en del av marknadsföringen ligger kvar i mina händer, och imorgon är en sådan dag då jag ska ge andra kollegor lite träning i vår databas. Mitt berg av jobb är dock väldigt högt just nu, och jag skulle behöva prioritera annat.

* Afternoon Tea med en vän på lördag. Jag har faktiskt aldrig varit på Afternoon Tea förrut, så nu är det dags tycker jag. Speciellt när jag inte är lika mycket emot sötsaker längre. Det ska bli spännande, förhoppningsvis gott, och självklart supertrevligt med prosecco till och en massa tjejsnack.

* När min stylist kommer hit nästa vecka och gör en prov-make up på mig. Vi ska testa lika olika makeuper inför bröllopet, vilket jag självklart ser fram emot. Finns det något bättre än att bli sminkad? Tycker det annars är sååå tråkigt med smink, och jag behöver lite nya tips och produkter, så tajmingen kunde inte varit bättre. Efteråt går vi ut och äter middag.

Gillar

Kommentarer