3 år som gifta

Idag firar vi, som titeln lyder, en treårig bröllopsdag. Det kanske innebär att vi numera inte kan klassas som något nygift par längre, men för mig känns det fortfarande som om vi befinner oss i smekmånestadiet. Jag är minst lika förälskad i min man idag som jag var för tre år sedan, om inte mer.

Ibland gillar vi att gå och lägga oss kl 21:00, klaga på dagens ungdomar eller titta på vem vill bli miljonär. Det kanske låter tråkigt, men - raka motsatsen - vi har aldrig tråkigt tillsammans. Att vara gift med min man är fortfarande spännade samtidigt som det är en stor trygghet. Många letar hela livet efter den perfekta partnern, och jag känner mig så hel som hittat honom. Jag hoppas att vår relation föralltid kommer vara så här; spännande, trygg, rolig och äkta.

Bild från hotellrummet i Cornwall förra veckan. Att få fortsätta upptäcka världen och leva livet med dig är underbart.

Det har varit tre härliga år som gift, och jag vill ha många, många, många fler. Ska jag ge några tips på hur man får äktenskapet att fungera så bra, så är det kommunikation, närhet och omtänksamhet. Det låter så klyschigt, men vi är varandras bästa vänner som pratar om allt och ingenting. Vi stänger inte den andra ute, hur vi än mår och vad vi än känner. Vi delar hemligheter och är alltid ett team. Samtidigt är vi ju såklart mer än vänner, och den närheten är också så viktig. Och avslutningsvis ser vi alltid till att visa omtanke. Att vi verkligen bryr oss om vad den andre tycker och tänker.

Gillar

Kommentarer