3-4 April

Fastän hela livet utspelar sig hemifrån just nu under vår lockdown pga Coronaviruset, så är fredagar fortfarande speciella för mig. Jag får fortfarande den där underbara fredagskänslan. Skickade den här bilden (på mitt enkla men effektiva kontor) till min bror, när jag slutförde sista arbetet för den här veckan.

Jag skrev om takpanel, och min bror svarade med denna bild här under, att han minsann också höll på med tak just då. Han målade ett snetak i vad som kommer bli en riktigt fin vindsvåning.

Sedan dröjde det inte länge innan pappa skickade denna bild på hans fredagspizza. Jag längtar efter en svensk pizza enoooormt mycket just nu, och den här såg bara för god ut. En vacker dag, en vacker dag... 🍕

På kvällen tillbringade jag just denna fredagskväll med ett glas vin och videosamtal med min vän som är isolerad på Mallorca. Hon drack ett glas rosé på sin balkong samtidigt, så det var nästan som om vi sågs på riktigt.

Kan verkligen rekommendera den här flaskan vitt vin! Jag har känt ett tag att jag är trött på vitt vin och bara vill dricka bubbel, men den här flaskan bröt trenden. Den var, om möjligt, fruktig och torr på samma gång, och hade smak av citron, ingefära, jasmine och lite allt möjligt. Det visade sig vara en väldigt bra kombination!

På lördagen startade vi dagen med att städa lägenheten, och även ute på terassen. Sedan satt jag och min man där ute och solade i ett par timmar. Det var faktiskt riktigt behagligt i solen, men den är stark och vi är bleka, så man får vara försiktig.

När temperaturen nådde 15 grader senare på dagen, tog vi en promenad till parken. Det var första dagen utan vinterkappa, så nu känns det verkligen som om våren är här på riktigt. Jag var klädd i en sportig/comfy outfit som blivit min nya vardagsklädsel under isoleringen. Fila-hoodie, leggings från Gina Tricot, solglasögon från Givenchy. Skorna är mina löparskor från Karrimor.

På kvällen beställde vi hem indisk mat, som min man var sugen på. Vi båda valde deras tandoorikyckling som är så god. Ett annat måste när vi äter indisk mat är Peshawari naan-bröd. Så gott med kokosnöt och honungskräm. Den här gången provade vi även på en varm spenat och oströra, som vi också gillade och gärna äter igen. Det har varit en trevlig helg hittills!

Gillar

Kommentarer