29

Idag är jag 29 år! Det känns bra och jag har haft en trevlig dag. Direkt när jag vaknade fick jag öppna presenter, och min man hade köpt en rosa BH och en gul stickad tröja till mig från Tommy Hilfiger. Så fint!

Jag startade sedan dagen med att svara på födelsedagsmeddelanden, jobb och så åt jag en pannkaksfrukost med jordgubbar. Livet känns lyxigt just nu.

Jag fick även en present från svärfamiljen med Clarinsprodukter. Jättebra! Min beauty flash balm är nästan slut och jag har faktiskt funderat på att köpa en liten spegel att ha i handväskan ett bra tag nu. Förutom det har jag ju vardagsrummet fullt med blombuketter just nu, och jag älskar det. Känner mig så uppskattad idag.

Det här ska vara året man för alltid tittar tillbaka på och avundas senare i livet. Åldern jag kommer ljuga om om 10-15 år när någon frågar; "jag är 29..." 😉 Så det är dags att get everything together innan man fyller 30, och samtidigt njuta av året till fullo.

På min födelsedag i år var jag sugen på tapasmat. Älskar att mumsa på småplock. Det blev därför spansk tortilla, arranchinis, potatissallad, hummus, tzatsiki och cruditees, oliver, melon... A little bit of everything l love!

Har varit ute på promenad, ätit middag med min man och nu hamnade jag i soffan med ett glas Prosecco och min favoritserie på TV just nu; Bethenny Ever After. Livet kunde verkligen vara värre.

Gillar