28 november

Vilken härlig, mysig lördag i slutet av november. Vi sov ut imorse, läääänge (så skönt att vakna när det är ljust ute) och jag stekte sedan ägg och värmde Heinz vita bönor till frukost.

Till det åt vi rostat bröd och en skål med päron sprinklade med kanel. Och självklart även ett glas apelsinjuice i ett champagneglas. Jag älskar att laga frukosten på helger.

Sedan städade vi hela lägenheten, och mitt i städningen kom mitt bud från Scandikitchen. Jag beställde lite pepparkakor, Slotts senap, rödbetssallad, Marabou apelsinkrokant och massor med chipspåsar förra veckan. Mmmm!

Efter städningen klädde vi också granen. Det var min man som helt plötsligt fick feeling och tog ut alla julsaker ur förrådet. Jag har ju velat haft upp granen i en vecka nu, så jag sa inte nej precis.

Såå mysigt! Granen blev så fin i år. Självklart klädde jag även spegeln med lite glitter, och på trappräcket sitter det guldigt glitter.

Min adventskalender hängde jag upp på dörren. Den ska väl hänga i granen egentligen, men den är så stor, och det blev inte snyggt 😋 Längtar till första luckan nu! Älskar ju att dricka te, och framförallt grönt te.

Det sitter även lite färgglada ljus bakom mig på väggen. Ljusen speglar sig i telefonen, och hela skärmen glittrar 💎💎💎 Nu ska jag göra lite matcha te, äta Mor Annas pepparkakor och prata med min mormor.

Gillar

Kommentarer