26 & 27 December

Älskar att gå runt i snön i mina Michael Kors-stövlar.

Det är mysigt att vara i Sverige över jul, och jag försöker njuta av att vara här så mycket som det bara går. I förrgår gick jag till mormor, och vi delade på en julöl. Alltid lika trevligt att hänga med henne.

Innan dess gick även jag, mamma och pappa till den lokala pizzerian för lunch. Vi hade tröttnat på julmaten. Och senare på eftermiddagen var det dags att bänka sig framför tvn för boxing day fotboll.

Jag drack det sista glaset från min Amore Mio Prosecco. Verkligen ett prosecco jag skulle rekommendera! Och nej, jag använder inte solglasögon inne, men jag hade precis hittat mina gamla solglasögon när den här bilden togs. De var mitt favoritpar för kanske 5 år sedan, och nu ska de få följa med mig tillbaka till England och få chansen att bli mitt favoritpar igen.

Igår blev det en lunch på Bankiren med en vän. De serverade fläskfilé med potatisgratäng och friterad fisk med remouladsås. Det var en god blandning (fick ju självklart prova på båda rätterna!). Deras salladsbar var också jättegod. Såg fram emot att äta lite morötter och broccoli efter flera dagar av rödbetssallad.

Efter lunchen, och lite spring i butiker (hittade inget roligt), mötte jag upp mamma och pappa på O'learys. Blev väldigt sugen på bowling, men vi ska ju faktiskt spela det redan på tisdag igen. O'learys måste i alla fall vara det bästa stället i Västerås just nu. Bodde jag här skulle jag hänga här jämt. 😉 Jag har sagt det förut, men jag säger det igen; det är underbart att hälsa på, men som jag känner just nu är Sverige ingenting för mig. Jag skulle alltså inte kunna tänka mig att bo här permanent igen. Sverige har förändrats på alla dessa år, och så har jag också. Vi har växt åt olika håll.

Gillar

Kommentarer