23 grader varmt, sola & jobba på kontoret

Helt plötsligt kom sommaren hit. I alla fall för ett par dagar, som ett fint avslut på mars månad, och en bra början på april. Jag hade en väldigt bra måndag, med jobb hemifrån. Jag solade på lunchen, och spelade tennis på kvällen!!

Som jag njöööt av solen! Den här tiden på året står den för lågt för att jag ska kunna sitta ute på terassen och sola, men det fungerar bra på vardagsrumsgolvet med, med terassdörren öppen.

Igår fick vi börja sporta utomhus igen. Ett litet, litet steg i rätt riktning (i alla fall en restriktion mindre). Vi skulle egentligen vänta till helgen med att spela, men ett par vänner ville spela dubbel då. Jag fick panik att de är jättebra, och jag inte spelat på 6 månader, så jag och min man lyckades klämma in ett träningspass först igår kväll. Så vackert att spela i solnedgången!

Idag befinner jag mig på kontoret. Har inte varit här på sex månader, men efter ett par timmar känns allt som vanligt igen. Jag känner mig nästan lite sentimental av att vara här. Jag brukade ju jobba här hela tiden när livet var som vanligt, innan covid. Jag kunde gå ut genom dörren och mötas av friheten som man då tog för givet. Jag satt här dagarna innan jag hade en resa till Sverige inplanerad, och jag var så glad och förväntansfull. Livet var så obegränsat. Igår blev det i alla fall lagligt att träffa ett par vänner utomhus, och jag trodde aldrig jag skulle behöva säga att det varit olagligt i så många månader nu. Det har varit ett tufft år, men jag hoppas och tror att det blir bättre nu.

Behövde inte klä mig i kontorskostym idag, så jag tog tillfället i akt och gick hit med mina vita tennisskor från Michael Kors. Så bekväma och fina!! Jag trivs så bra i boots på vintern, men när våren kommer finns det väl inget bättre än ett par vita tennisskor?!

Nu ska jag ha ett till möte med ett par kollegor - FACE TO FACE. Jag gillar den här dagen med! Faktiskt väldigt trevligt att vara tillbaka här och träffa människor i verkligheten.

Gillar

Kommentarer