23 februari 2021 - En atypisk månad

Jag känner igen mig så mycket i ovanstående. Jag tyckte det skulle bli så spännande att prova ägglossningstest för första gången, och precis då lyckades jag pricka in en atypisk månad där jag antingen inte hade ägglossning, eller hade det ovanligt tidigt. Haha!

På dag 16 fick jag som sagt ett negativt resultat, samt att mina bröst började ömma. Sååå tidigt för mig att få PMS då. När jag sedan vaknade på dag 19 för att ta mitt andra test var jag ännu mer svullen i kroppen och brösten var tunga som bowlingklot. No way att applikatorn skulle visa annat än en tom cirkel igen, men har jag börjat något vill jag också fullfölja det.

Dag 16, dag 19 och dag 23 visade alla negativt. Jag fick aldrig ens någon blinkande smiley som visade att ägglossningen var på väg. Antingen hade jag alltså ägglossning på dag 15 eller inte alls den här månaden.

Att få fysiska PMS-symtom så här tidigt i cykeln händer mig ca en gång om året, så det känns sååå typiskt att det skulle ske just den här månaden. Det är dessutom så frustrerande att jag, som är så otålig, nu måste vänta tills slutet av mars för att kunna testa min ägglossning igen.

Nåja - den som väntar på något gott, väntar väl aldrig för länge. Välkommen till mitt liv i lockdown; vänta, vänta, vänta....

Gillar