23 and me

Hej från en Linda som sitter på jobbet med feber, frossa, en ömmande kropp, halsvärk och Aviciis Bad Reputation fast på hjärnan 24/7. Min man har varit sjuk, och många på jobbet har varit eller är sjuka, och det är bara så typiskt att jag också ska bli sjuk då. Det smittar så fort, trots att jag äter nyttigt, dricker min kopp citronvatten varje dag, tvättar händerna hela tiden etc. etc. Ibland kommer man bara inte undan, hur mycket man ä���n försöker. Jag ska på en förlovningsfest imorgon kväll som jag sett fram emot hela veckan, så jag hoppas verkligen jag mår bättre då. Jag tänker därför att jag lugnt kan sitta här och kallsvettas hela dagen, om det betyder att jag mår bättre till helgen.

Igår fick jag i alla fall hem mitt DNA kit från 23 and me, och jag skickade tillbaka det redan imorse. Är så ivrig på att få mina resultat! Jag kände att jag inte mådde helt hundra när jag gick hem från jobbet igår, men jag trodde det bara berodde på alldeles för lång tid framför dataskärmarna (skrev manualer hela dagen). En halvtimme efter jag gjort mitt salivtest för 23 and me, började jag dock känna av halsen, och febern började komma krypandes… Jag hoppas inte det påverkar resultatet.

Om allt går som det ska, kommer jag få mina resultat om 3-5 veckor. Jag säger 1:a augusti till mig själv så jag är inställd på att det kan ta lång tid. Men det är spännande! Jag vet ju tex inte mycket alls om min pappas familj. Jag misstänker att gammelfarfar var från Finland, och att jag kanske är mindre svensk än vad jag trott, men vi får se!

Nu ska jag försöka jobba vidare. Min målbild just nu är soffan ikväll, under en filt, med en kopp grönt te, tittandes på antingen Keeping Up With The Kardashians eller American Horror Story. Har två avsnitt kvar på fjärde säsongen (Freak Show). Vet fortfarande inte om jag tycker den är bra eller seg...

Sen snä​ä​ä​lla kan jag bara få må bra imorgon.

Gillar