22 mars 2021 - Måendet vid ägglossning

Dessa 5 bilder får visa hur jag känner mig idag, måndagen den 22a mars. Clearblue-testet hittade min ägglossning imorse, och jag känner riktigt hur hela jag glowar. Det kan inte bara var jag som mår på topp vid ägglossning.

Allt känns så lätt idag, jag har haft den mest produktiva morgonen på jobbet, och solen skiner. Snart kan jag hänga in mina stickande tröjor i garderoben, och byta ut de mot något kallare. Våren är på väg!

Jag saknade den här känslan förra månaden. Kroppen var i obalans efter min urinvägsinfektion och antibiotikakur i slutet av januari, men nu känner jag mig återställd och på topp igen.

Jag är så glad att mina hormonnivåer verkar vara okej, och att jag hittade ägglossningen den här månaden. Jag har laddat ner en app som heter Pink Bird där jag kan tracka min cykel bättre. Har lagrat ett år av menscyklar där, och baserat på den faktan så lyckades appen pricka EXAKT datum för min ägglossning den här månaden.

Som sagt, så ville jag lära mig mer om fertilitet, ägglossning osv - specifikt för mig och min kropp - innan jag fyller 30 i sommar. Det känns som om jag kommit en bit på väg.

Vi hörs nästa månad med en ny uppdatering! Nu ska jag njuta över att må så här bra i ett par dagar.

Gillar

Kommentarer