2019 RECAP MIN VARDAG / HELG

Det här har varit poddarnas år. Jag har verkligen fallit för att lyssa på podcasts när jag går till och från jobbet, eller när jag är hemma ensam och lagar mat. Min favoritpodd är Rebecca Stella och Vanessa Lindblads, eftersom de är så lätta och roliga att lyssna på. Jag gillar även Framgångspodden starkt, där jag lyssnat på avsnitt som handlat om allt ifrån hur Maria Montazami hamnade i USA, till 3D printning av organ och dödshjälp. Så intressant.

Mina marsvin har varit en stor del av min vardag och helg det här året. Det känns så bra att jag adopterat dem, och att de numera bor hos oss på heltid. För alltid. Har lyckats lära dem så mycket – de är ju så smarta. Allt ifrån att hoppa ut och in ur buren själva, till att följa med mig ut i köket för att få snacks. Så gulligt. Det blir aldrig en tråkig stund hemma med de två i bakgrunden.

De roligaste helgerna har nog tillbringats i Kingston hos våra vänner, eller i alla fall tillsammans med dem. Kingston har blivit mitt andra hem och jag älskar att bara hänga där i deras lägenhet, eller gå runt på stan ett tag. Ju äldre man blir desto mindre vänner kanske man lyckas hålla fast vid, men man märker också att relationerna man väl har stärks något enormt. Älskar kvalitet framför kvantitet.

Ska jag prata om de platser i London som jag älskar att hänga på mest, så är det Kingston, Wimbledon och Fulham. Lite längre utanför London älskar jag Epsom och Guildford. Och att bila ner till Portsmouth för en shoppingdag i Gunwharf Quays.

Det känns som om bröllop varit en stor del av vardagen det här året. Vi har varit på hela tre stycken, och fler blir det nästa år.

På jobbet har det varit ett år med mycket mycket konstorsjobb, men det har faktiskt varit skönt att kunna ta allt i ett lugnare tempo. Jag har avslutat några långa projekt som jag arbetat på och börjat på några nya, intressanta. Jag har varit tajt med min semester i år (tillbringat väldigt många dagar på kontoret…) och försökt öka mitt sparande ännu mer vilket jag också lyckats med. Lägenheten har gått ner i värde men jag känner ingen oro över det. Min plan har alltid varit att stå stadigt trots all osäkerhet kring Brexit osv, och det gör jag.

Jag har spelat ganska mycket tennis under sommarmånaderna. Jag tycker det är så roligt, men jag har samtidigt inte lyckats spela så regelbundet som jag kanske ville från början. Jag spelar ute när vädret är bra (och jag kan sola samtidigt 😉). När det kommer till träning är jag så dålig på att hålla allt jämnt och regelbundet. Jag är normalviktig, går aldrig upp eller ner i vikt och kan äta vad jag vill. När jag väl sportar och måste göra fysiskt ansträngande saker känner jag mig stark, så var hittar jag liksom motivation till att träna? Att jag tycker tennis är roligt räcker inte för att jag ska fortsatta spela under vinternmånaderna tyvärr. Men till våren kommer jag börja spela igen!

Fotbollen har varit en central punk i mitt liv det här året. Har varit på ett flertal matcher, och sett ännu fler matcher på TV:n (såklart). Älskar som sagt att spela tennis, men när det kommer till min favoritsport att titta på, så är det verkligen fotbollen och hela fotbollskulturen för den delen. Det är ju så jag växt upp.

Till sist vill jag lyfta fram alla mysiga vardagssaker som jag och min man gjort genom året. Alla promenader, alla gånger vi lagat mat tillsammans, åkt iväg på road trips eller till Sverige för att hälsa på min familj. Det bästa i vardagen är trots allt att vara lyckligt gift och alltid ha någon att komma hem till. Min andra halva, Min bästa vän. Någon jag verkligen vill tillbringa resten av livet med ❤️

Gillar