2015 RESUMÉ: EN EGEN LÄGENHET

September 2015

Den 7:e september skuttade jag hem från jobbet (ja, hem till vår nya lägenhet!) för att ta emot nycklarna till lägenheten. Jag kommer ihåg hur jag tillbringade hela kvällen där med att packa upp glas, tallrikar och bestick som vi köpt några dagar tidigare. Vi hade ingen tv, inget internet – allt var bara tyst och tomt runt omkring mig. Men det var så mysigt. Det kändes redan som mitt eget.

Kvällarna och helgerna gick därför ut på att inhandla möbler till lägenheten, och sakta flytta in. Ju mer vi fick iordning lägenheten, desto mer trivdes jag. Och hur länge hade jag inte drömt om att inreda mitt egna hem?! I flera månader hade jag gjort kollage på hur jag ville att den skulle se ut. Vilka toner inredningen skulle gå i. Vilka möbler jag tyckte var snyggt. Jag var så förberedd, och jag hade så roligt när jag äntligen fick leva ut min lilla dröm.

Oktober 2015

Livet bestod av jobb och att fixa i ordning lägenheten. Jag besökte Sky Osterley några gånger, och Sky Studios. Det är där de flesta av alla tv program som går på Sky spelas in. Jag hade hoppats på att springa på någon kändis i korridorerna, men det gjorde jag inte. I alla fall inte någon jag kände igen 😉

Det blev sedan ännu en helg i Sverige för mig för att hälsa på familjen. Jag bokade även in ett frisörbesök (svenska frisörer är ändå de bästa), och tog en långpromenad tillsammans med mamma längs ån. Vilken vacker höstpromenad det var.

I slutet av månaden var pappa i London igen, och han kunde för första gången BO hos oss. I vår egna lägenhet! Vi passade på att besöka så många pubar i närheten som möjligt, och det var Halloween också, så det var lite extra roligt.

November 2015

Här har jag tyvärr inte kvar några bilder. Jag måste ju tagit några, men inga som finns sparade, och mitt minne är inte så bra att jag kommer ihag exakt vad jag gjorde i november 2015… Jag antar att vi njöt av vår lägenhet, och att leva ett självständigt liv. Jag skulle vilja säga att det var vid den här tidpunkten som min vän träffade sin kille och introducerade oss för första gången. Mina favoritpersoner i London ❤️ De hängde ganska mycket hos oss den första tiden i lägenheten.

December 2015

Jag och en vän shoppade julklappar på Oxford Street. Sedan var det dags för julfest på mitt jobb. För andra året i rad skulle julfesten hållas på min chefs golfklubb. Det var riktigt trevligt, med engelsk julmatsbuffé, dans och drinkar. Det här året hade jag dock lärt mig av förra årets misstag, och tog det lite lugnare med drinkarna. Min kollega blev dock ordentligt berusad. Den här golvklubben är ju en ganska “fin” sådan (det kostar otroligt mycket pengar att bara bli medlem), så jag och ett par andra kollegor skulle försöka få honom att nyktra till sig, och tog med honom ut för att få lite frisk luft. Då spyr han ner hela parkeringen där alla fina Range Rovers står parkerade… 😂

Det roligaste i december månad var nog att kunna köpa sina egna juldekorationer, och pynta sitt egna hem. Det var så mysigt att tex klä granen tillsammans med min man. Vi lagade en engelsk julmiddag, samt en svensk, och gav varandra julklappar innan jag åkte till Sverige för att fira jul med släkten. Vi har ju alltid firat julen på separata håll – jag i Sverige och min man i England. Men det fungerar för oss.

I mellandagarna kom sedan min man till Sverige och vi gick på bandy tillsammans med min faster. Hon har tjatat på mig att följa med i evigheter, men jag har aldrig tyckt det varit en sport för mig. Efter att ha gått på en match stod jag fast vid det. Det var kallt, och jag såg verkligen aldrig var bollen var 😂

Året avslutades i alla fall med att min man friade till mig på nyårsaftonen!! Jag kände mig så lycklig när året tog slut. 2015 hade jag alltså fixat ett intressantare jobb, ett eget hem, samt fått en fästman!

Gillar

Kommentarer