18 karat vitt guld

I tisdags sprang jag runt på stan hela dagen (Västerås), shoppade och hade ett par bröllopsmöten. Först var jag till Skatteverket och "kompletterade min hindersprövning", sedan shoppade jag med en vän (köpte underkläder och ett par byxor), fastän jag vet att jag sa tidigare att jag är nöjd och redan har allt. Men fina underkläder kan man aldrig få för mycket av haha! Sedan hade jag ett möte med vår DJ, så han är bokad och klar och vet vilken tid han ska komma till herrgården för att rigga upp osv. Det bästa av allt var nog ändå att hämta ut vigselringarna på Albrekts Guld!

Jag kan inte sluta öppna den här lilla lådan för att titta på dem. De är ju så fina! Både min och min fästmans ringar är gjorda av 18 karat vitt guld, men hans är slät medan min består av 13 små diamanter. Sedan är min också mycket smalare så den ska passa ihop med min förlovningsring bra. Min fästman valde såklart en manligare variant, men jag tycker våra ringar passar bra ihop fastän de är olika. Inuti ringen har vi sedan gravyr där det står våra namn och vårt kommande bröllopsdatum. Huuur fina är dem inte?! Jag älskar dem verkligen redan.

Jag skulle helst vilja ha på mig ringen nu direkt, idag, och för alltid haha. Men jag ska vara duktig och vänta tills efter vigseln såklart. Mamma och pappa får förvara ringarna på säker plats tills det är dags. Min fästman är fortfarande orolig över att ringen kommer vara i vägen och att han inte kommer vänja sig vid den, men man vänjer sig så snabbt. Jag hade nästan aldrig ringar på mig innan förlovningen av samma anledning, men nu kan jag inte vara utan min förlovningsring. Åh, så spännande att få en till ring på fingret snart. Längtar verkligen efter att vara gift nu! Ringarna är här, klänningen är snart här, alla mina möten är avklarade för den här gången... Allt börjar verkligen falla på plats.

Gillar

Kommentarer