17-18 april

Jag har sakta börjat äta mitt vackra påskägg som jag fick av min man. Älskar Thornton's choklad!

Fick också en bukett rosor av min man när jag var sjuk, så nu känns vardagsrummet så där fint och vårlikt gen. Jag älskar hur en bukett blommor kan liva upp ett helt rum.

Ute är allting grönt. De flesta körsbärsträd har redan blommat över, men jag hittade denna vackra skapelse i parken i fredags. Som i en saga.

Jag har sakta börjat gå promenader igen efter jag varit sjuk. Skönt att försöka återgå till det normala så snabbt som möjligt. Dock fortsätter jag att endast dricka vatten och hålla mig borta från socker, stark mat, sur mat, koffein och alkohol ett bra tag till det. Det är liksom inte värt det.

Vi beställde kinamat i fredags kväll, och åt dessa duck pancakes till förrätt. Vi lagar ju väldigt mycket mat själva, men ibland är det också mysigt med en takeaway.

Annars fortsätter livet med jobb, prata med vänner och familj över telefonen, spela The Sims, jag tittar på The Real Housewives of Beverly Hills, och så lägger vi vårt pussel! Som vi kommit en bra bit på väg på!

Just nu känns det som om vi kommit in i en bra vana, och jag gillar det lugna livet. Det bästa måste ju vara att få sova ut nästan varje dag. Men det är också självklart att jag saknar friheten. Att kunna gå till en restaurang. Kunna resa. Kunna träffa sin familj och sina vänner. Men den dagen kommer, och nu får vi alla fortsätta göra det bästa av nuet. Så här mycket tid med min man och mina marsvin kommer jag nog aldrig få igen, så det är som sagt bara att NJUTA.

Gillar

Kommentarer