16 mars - 10 augusti

Jag är tillbaka på kontoret efter 5 månader med konstant arbete hemifrån. Det känns väldigt underligt, to say the least. Jag kommer ihåg att jag undrade när jag skulle sätta min fot här igen nästa gång, när jag packade ihop mina saker den 16 mars. Jag trodde typ maj. Juni om det blev väldigt illa. Det är nu mitten av augusti och jag ska nu arbeta en handfull av dagar på kontoret tills slutet av månaden. Varje dag får nämligen max 6 personer arbeta här (idag är vi 4 st), men samtidigt vill mina chefer att vi ska försöka återgå till det (gamla) normala så fort som möjligt. Vi får som sagt se hur det blir framöver. Själv trivs jag ju väldigt bra med att arbeta hemifrån. Känner mig lite instängd på kontoret, vilket ju är mer än märkligt då jag precis varit isolerad i två veckor hemma 😂

Jag hade i alla fall inte glämt någon banan i min skrivbordslåda, som legat där sedan mars 😂. Det kunde alltså varit värre.

Igår kväll kändes det som om jag var 12 år igen, när jag packade min jobbväska. Jag hade samma förväntansfulla känsla som när man var liten och packade sin väska dagen innan skolstarten, efter ett långt och härligt sommarlov haha. För fastän jag som sagt gillar att arbeta hemifrån är det också härligt att få träffa lite andra människor som man inte träffat på ett tag. Uppleva något annat.

Och oj, vad jag packade väskan igår. Hade helt glömt bort vad man behöver ha med sig till kontoret, så jag packade ned allt och lite till, just in case. Här kommer en lista:

Plånbok

Nycklar

Mask

Handsprit

Handkräm

Kalender

Pennor

Spegel

Lipgloss

Lypsyl

Vattenflaska

Lunchlåda

Frukt (till mellanmål)

Värktabletter

Allergitabletter

Plåster

Mobiltelefon

Mobilladdare

Dator i datorväskan

Paraply

Gillar

Kommentarer