15 Favoritlåtar

Det är fredag på kontoret vilket betyder att jag köttar på med musik i öronen hela dagen. Det är aldrig många här på fredagar, och jag gillar det. Har en lista på Spotify med över 700 favoritlåtar som jag brukar lyssna på. Här är 15 av dem:

Marching Bands (Vanze Remix) - Neon Dreams, Kardinal Offishall

A Drop In The Ocean – Ron Pope

Feel Good Drag – Anberlin

Ocean – Andreas Moe

Rich Love – One Republic, Seeb

Ditt Sanna Jag – Molly Sandén

All Those Pretty Lights – Andrew Belle

Electric Feel – MGMT

All I Wanna Do – Martin Jensen

Lighthouse – Hearts & Colours, Andrelli

Pass Out – Chris Brown, Eva Simons

A Day Late – Anberlin

Gonna Love Ya – Avicii

You Haven’t Told Me Anything – Keane

Losing You – Camera Can’t Lie

Jag har också börjat nedräkningen till påsken, vilket betyder Sverige och semester i några dagar! Så underbart. Behöver komma bort från jobbet ett tag. Skulle egentligen till det nyöppnade Prosecco House vid London Bridge imorgon med en vän, men vi båda ligger efter i jobbet, samt har spenderat mycket pengar på resor nyligen, så vi kände att £12 för ett glas prosecco inte riktigt var värt det just nu, när vi kan klunka hela flaskor hemma hos mig istället som jag köpt för £8 styck!

Har faktiskt inte druckit på två veckor (inte haft behovet), men nu har jag varit så taggad på Prosecco House hela veckan att det måste bli några glas prosecco i helgen. Men som sagt, vi kör på det billiga alternativet den här gången och dricker hemma. Åh vad härligt med helg!

Gillar