13 mars

Jag vet att det är för tidigt egentligen, men det är 12 grader ute (och moln), så jag passar på att använda skinnjackan idag. Längtar så mycket tills det blir vår på riktigt, och självklart längtar jag till sommaren ännu mer. Skinnjackan är det det blyga, första steget mot en supersommar. Jag ska resa till så många härliga platser i sommar and I can’t f*cking wait.

Utöver New York och Cagliari i Sardinien (och fram och tillbaka till Sverige några gånger såklart), funderar jag även på en helg i Bryssel. Genom jobbet kan jag få rabatt på Eurostar och det vore dumt att inte utnyttja det. Älskar Paris, men eftersom jag varit där förut vore det spännande att se vad Belgien och Bryssel har att erbjuda. Tänkte köpa resan + hotell till min man i födelsedagspresent, och funderar på att åka någon gång i september för att sprida ut det roliga lite mer.

På tal om resor så flyger min pappa till Barcelona ikväll för att se Barcelona – Chelsea-matchen imorgon kväll. Han ska få mellan 16-19 grader hela veckan och sol, så jag är lite avundsjuk, såklart! Samtidigt är inte Barcelona någon av mina favoritstäder (jag påminner mig själv om det just nu för att bli mindre avundsjuk på pappa). Spanien är underbart, men då föredrar jag städer som Valencia och Palma, som inte känns lika överskattade och turistiga.

Nu ska jag fortsätta jobba den här långa dagen. Jag är på “stand-by” eftersom en montör ska komma hem till oss någon gång under dagen och montera ihop soffan. Det fattas ett clip på undersidan av soffan som connectar ihop hörndelen. Knappt märkbart, men idag ska vi äntligen få det fixat. Dock betyder det att jag jobbat från tidig morgon till, kanske, sen kväll på kontoret, eftersom jag inte vet exakt när jag måste gå hem en sväng för att släppa in montören, eller hur lång tid det kommer ta.

Gillar

Kommentarer