110-årsfest

Jag fyller 30, och exakt en månad senare fyller min mormor 80 år, så vi valde att slå ihop våra födelsedagar och fira en 110-årig födelsedag på vårt sätt, bara vi två. Väldigt coronasäkert och passande.

Jag köpte en fin chokladask till henne i England, som jag tog med mig, och cyklade sedan till henne.

Jag har testat mig varannan dag i Sverige, jag är ju halvt vaccinerad och hon är fullvaccinerad, så det kändes så bra att äntligen kunna ge henne en kram.

Vi gick runt och tittade på hennes blommor och hennes trädgård. Fastän hon bor ensam och snart är 80, så är hon riktigt duktig på att hålla allt så fint omkring henne. Sjukt imponerad av henne.

Vi åt smulpaj med äpplen (som hon självklart bakat själv) och vaniljsås. Härligt att vara i Sverige och bli bjuden på mormors fika.

Ett par dagar senare fortsatte vi firandet med lunch - mormor fick välja, och det blev fiskbullar i dillsås med potatis. Riktigt gott (när man inte äter det så ofta 😂).

Jag älskar min fina mormor, och är så glad att hon äntligen ville vara med på en bild med mig!

Vi avslutade vårt gemensamma födelsedagsfirande med att gå igenom hennes garderob, och jag hittade ett linne som jag snodde med mig, samt kökshanddukar. Älskar hur många kommentarer jag fått om den toppen jag tog från hennes garderob för några år sedan. Alla blir jämt så förvånade när jag säger att jag brukar shoppa i min mormors garderob. Men hon har alltid tyckt om kläder och har alltid haft en sådan fin stil, min älskade mormor ❤ Tack för dessa dagar.

Gillar