11 Pimlico Road

Igår kände jag för att hänga lite i Chelsea, så vi gick till en mysig restaurang som hette 11 Pimlico Road för lunch.

Älskar alla mysiga restauranger och caféer i Chelsea, och sakta men säkert äter jag mig igenom dem alla.

Det var svårt att välja vad jag skulle beställa från deras meny. Allt verkade så gott. Tillslut stod det mellan en svamp och tryffelpasta eller en halloumi och avokadoburgare, och eftersom jag redan hade planerat att laga pasta på kvällen, vann burgaren.

Min man var mer sugen på brunch än lunch, och beställde därför in en egg royale med lax och avokado. Vi båda blev väldigt nöjda med våra val. Jag visste att maten såg väldigt god ut på det här stället (tittade igenom deras instagramkonto innan jag bokade bord), så det var underbart att smaken också levde upp till presentationen på tallriken. Det var den godaste halloumiburgaren jag ätit.

Älskade inte bara maten utan även inredningen. Så hemtrevligt, så mysigt, så Chelsea. Det var väldigt lugnt där inne, vilket ju är förståeligt då vi inte får umgås med folk som vi inte bor med längre. När vi steg in kollade de även vår temperatur så vi inte hade feber.

Försökte få en fin bild på oss därinne, men min man är ju sämst på att ta kort, så jag fick lov att göra jobbet själv.

Efter vi ätit lunch och druckit ett glas champagne och en öl, så vandrade vi runt i Chelsea ett tag. Igen, så var det väldigt lugnt med folk denna onsdag, mitt på dagen. Jag glömmer bort att det är en vanlig veckodag och tycker hela veckan känns som en enda lång helg. Så mysigt.

Vi tittade in i några söta butiker och njöt av solskenet innan de mörkaste mörka molnen visade sig på himlen, och vi skyndade oss hem. Det blev soffmys på kvällen och jag lagade en pestopasta.

Gillar

Kommentarer