10 höstiga inlägg - mina höstmål 2020

3. Mina mål för hösten 2020.

Mina mål för hösten är främst att fortsätta att jobba på mina årsmål. Jag skrev dessa i januari (+ mina förväntningar av året), men fick lov att skriva om dessa i juli pga coronaviruset. Allt jag såg fram emot blev inställt, och plötsligt gick det inte att nå vissa mål längre. Det har varit ett annorlunda år - det är väl det minsta man kan säga om 2020. Så det jag kommer jobba på i höst är:

Jobba på med mina arbetsprojekt!

Jag har varit lyckligt lottad som kunnat arbeta mig igenom lockdown och fortfarande fått ut en stabil lön varje månad. Nu är vi ju tillbaka på kontoret igen och det mesta är som vanligt, så det är full fart framåt igen med att bolla alla byggnadsprojekt, gamla som nya. Jag känner fortfarande att jag utvecklas med varje projekt, vilket är en trevlig känsla. I slutet av året brukar alla lägga i en extra växel för att jobba mot sin årsbonus, men jag förväntar mig ingen sådan i år pga omständigheterna. Men jag kan jobba på och ha som mål att göra mitt bästa i alla fall.

Hålla igång träningen/vara snäll mot kroppen

Jag vill fortsätta lyfta vikter, gå långa promenader, spela tennis och hålla igång kroppen. äta bra och näringsrik mat, sova tillräckligt, stressa mindre och må BRA helt enkelt. Plus att jag ville bli bättre på att ta fler pauser från skärmen på jobbet.

Fortsätta skriva min kokbok

Jag har börjat att skriva ner mina favoritrecept, och jag vill fortsatta med det i höst. Jag skulle vilja ha en färdig kokbok till nästa sommar någon gång.

Överamortera OCH spara pengar

Hösten är till för att spara pengar tycker jag. Jag spar på flera olika sätt, och två av dessa är att överamortera vårt lägenhetslån och att föra över pengar till mitt sparkonto varje månad. Jag brukar föra över pengar till sparkontot både när jag får lön och precis innan jag får lön. överamorteringen brukar jag göra en gång varannan månad. Det blir oftast ett par tusenlappar åt gången. Mitt stora höstmål är därför att öka på sparandet ännu mer. Jag älskar att balansera att vara väldigt snål mot mig själv vissa månader, för att sedan kunna unna mig någonting när jag vill, för hur mycket jag vill.

Gillar

Kommentarer