10 höstiga inlägg - min önskelista

6. Min önskelista just nu.

Här kommer en lista på saker jag vill ha just nu:

En ny dammsugare. Behöver verkligen en ny Dyson. Jag är inställd på V8 eller V10. De verkar så smidiga (min bror har en som jag provat och gillar), och det ska bli underbart att slippa den j*kla sladden som alltid fastnar under dörrar, och alltid ligger i vägen PRECIS där man ska dammsuga.

Gucci hårband. Har förstått att hårband inte är inne, då jag letar efter ett enklare svart (ej tyg!) att kunna sätta upp håret med, och det enda jag hittat som matchar mina specifikationer är detta från Gucci. Det är fint, men pricey, och jag är ingen som annars splashar ut 3500kr på en håraccessoar.

Michael Kors klocka. Jag har inte använt ett armbandsur på nästan 5 år, men jag tycker det är dags igen. Jag gillar (som alla vet vid det här laget) Michael Kors design på kläder, skor och accessoarer. De har dessutom väldigt fina klockor. Det är svårt att välja vilken design som skulle passa mig mest, men just nu är jag inne på en med läderarmband.

Solglasögon. Jag vet att det inte är säsong för solglasögon just nu, och att jag troligtvis inte kommer använda solglasögon igen förrän i vår. Men jag slängde äntligen mina bruna solglasögon i början av hösten. De har hängt med mig alldeles för länge (alltså 10 år), och färgen började FLAGNA bort. Jag vill därför hitta ett nytt par bruna, som jag kan tycka om minst lika mycket som de gamla. Kanske ett till par Givenchy? Eller Michael Kors?

Höstboots med klack. Jag älskar mina låga Michael Kors stövlar, och jag skulle vilja ha ett par bruna med en högre klack, som jag kan byta med. Nu jobbar jag ju inte på ett kontor längre, men när vi väl får komma tillbaka igen så älskar jag att gå runt med en lite högre klack. Det höjer min arbetsmotivation på något sätt, och jag liksom älskar när det hörs att jag går runt haha. Älskar ljudet av klackar på ett sten eller trägolv!

Att restauranger, butiker och tex bowlinghallar och barer får fortsätta hålla öppet i London. Vi är inne på andra vågen av Coronaviruset just nu, och det kan bli en till lockdown. Det skulle vara så tråkigt, och något jag inte önskar sker, varken för mig själv eller på ett större nationalekonomiskt plan.

Gillar

Kommentarer