10 höstiga inlägg - min morgon & kvällsrutin

10. Min morgon och kvällsrutin.

Då detta året varit annorlunda med mycket jobb hemifrån, så har min morgonrutin också förändrats. Jag kan äta frukost samtidigt som jag svarar på mail, och behöver inte borsta håret förrän kl 10 om jag så vill det. Kan sitta med pyjamasbyxor på mig under ett Microsoft Teams möte, etc. etc. Så har jag ens någon morgonrutin längre?

På vardagarna går jag upp, matar marsvinen och äter frukost samtidigt som jag svarar på mail. Min frukost brukar oftast bestå av granola, yoghurt, äpple och/eller banan. Ibland sminkar jag mig och borstar håret innan jag börjar jobba, ibland (på tröttare morgnar) kan det dröja ett par timmar. Duscha föredrar jag att göra på kvällarna, men ibland gör jag det på morgonen med. Jag har alltså inte en jättestrikt morgonrutin just nu, och jag gillar det faktiskt. Det bästa av allt är väl att jag får sova längre.

Kvällsrutinen är enkel. Jag tvättar av mitt smink och borstar tänderna. Helst vill jag vara i sängen kl 22:00. På senare dar har jag och min man även tittat på ett avsnitt av Family Guy, eller ett intressant TED-klipp i sängen innan vi somnar. Men jag har egentligen ingen speciell kvällsrutin heller. Livet är inte superstressigt just nu, så därför har jag inga behov av några strika morgon eller kvällsrutiner. Det blir lite som det blir just nu, och det trivs jag bra med😊

Något som dock står på min lista är att investera i en bra nattkräm och ögonkräm.

Gillar

Kommentarer