10 höstiga inlägg - favoritoutfits

8. Mina favoritoutfits den här hösten.

På hösten är tjocka tröjor min vinnare i garderoben. Just nu är en av mina favorittröjor den här svarta polotröjan (som min man köpte till mig på Zara i Madrid). Man kan ha den både till helg och till vardag - den passar ju till allt - och den värmer precis lagom mycket just nu. Jag matchar den gärna med ett par svarta stövlar.

När det kommer till höstskor älskar jag framförallt boots. Just nu går jag mest i mina svarta Michael Kors (till höger i bild) eftersom de har en låg klack och passar bra i både sol och regn. Gillar även klackarna till vänster, och mina vita Michael Kors sneakers går jag i på en varm, torr dag. Jag skulle vilja använda de mer än jag faktiskt gör just nu, och jag tror det mest logiska är att ställa undan dem till våren. Eftersom de är vita passar de ju bättre till våren och sommaren. Jag kanske borde inse det nu.

Något jag också vill lyfta fram är vikten av en snygg höstkappa. Jag älskar min ljusa, cremefärgade kappa som jag köpte för många år sedan nu, men den förblir liksom inne, bekväm och snygg till allt. Så många klär sig i svarta kappor och jackor, så jag tycker definitivt man ska investera i en ljusare som lyser upp omgivningen.

Till sist tycker jag det är värt att investera i en härlig pyjamas på hösten. Speciellt den här hösten när man tillbringar så himla mycket tid hemma. Jag gillar att gå runt i min mysiga pyjamas från Tommy Hilfiger på kvällarna. På kyliga nätter kan jag ibland även sova i den. Myskläder är definitvt min go-to look den här hösten.

Gillar

Kommentarer