10 höstiga inlägg - bra tv-serier just nu

5. De bästa TV-serierna eller filmerna för det bästa höstmyset.

Jag tittar faktiskt inte mycket på film, utan när jag tittar på TV är det serier som gäller. Jag gillar att fokusera på någonting i en halvtimme eller en timme, och sedan gå ifrån och göra något annat haha. 2-3h filmer lockar inte liksom. Inte ofta i alla fall. Därför tänkte jag lista lite serier som är perfekta för höstmyset i år:

Jag älskar Real Housewives of... Under lockdown har jag sett det mesta av Beverly Hills, New Jersey, New York och nu tittar jag på Orange County. Min favorit är definitvt New York, men alla är verkligen underhållande på sitt vis.

Jag tyckte om första säsongen av serien Dead To Me. Har inte sett den andra säsongen än, men den står med på min lista över serier att se i höst. Hoppas de startar den andra säsongen med en recap, för jag minns nada.

Finns det något bättre än att slå sig ner i soffan med en filt, en kopp grönt te och en intressant dokumentär? Rekommenderar alla att se Tjernobyl om ni inte sett den, och Making a Murderer. För några veckor sedan tittade jag och min man på Challenger: The Final Flight. En riktigt gripande och intressant dokumentär (som nyss kommit ut på Netflix) om rymdraketskatastrofen 1986.

Vi har även nyss börjat titta på Ratchet vilket är den senaste säsongen av American Horror Story. Den handlar om Nurse Mildred Ratchets tid innan andra säsongen av American Horror Story (Asylum), och innan Cuckoo's Nest. Jag har sett andra säsongen av AHS, men efter Ratchet vill jag se om den. Och Cuckoo's Nest med för den delen. Har inte sett den filmen sedan gymnasiet.

Haunting of Hill House var min favoritserie (när det kommer till skräck) för två år sedan, och nu väntar jag med spänning på att den andra säsongen kommer ut om bara några dagar!! Den andra säsongen heter Haunting of Bly Manor, och ska likt den förra handla om ett hemsökt hus. Är beredd på att inte kunna sova och vara mörkrädd i minst en vecka framöver.

Vill man se något mer komiskt med en mer lättsam underhållning, finns det väl inget roligare än Family Guy. Gamla avsnitt som nya. Man kan skratta åt samma skämt 18 gånger, det är okej.

Gillar

Kommentarer