V 31

Hej! Hoppas allt är bra med dig! 😊 här vaknade man upp till ett vinterland, supermysigt! Och skönt med lite ljus. Jag gick in i vecka 31 igår! Herregud va snabbt denna graviditet har gått. 9 veckor kvar om jag inte går över tiden eller föder tidigare. Gick över 10 dagar med Perla, så troligtvis om man kollar på statistiken så kommer jag gå över ingen men det är aldrig säkert såklart. Känner mig mycket större denna gång så jag har svårt att se att jag ska gå över tiden. Herregud jag kommer ju bli gigantisk ju haha

Jag mår iaf väldigt bra! Sover bra trots allt, jag är en som sover platt på mage i normala fall men nu går det såklart inte. Så det blir på höger sida alltid vilket såklart är enformigt så man kan bli lite stel. Många kuddar är mitt tips! Det hjälper att komma upprätt lite annars är det lätt att få mycket halsbränna. Mot halsbränna tar jag receptfria tabletter från apoteket. Brukar ta en var 3e dag ca så fort jag känner av att det börjar komma tar jag en och då känns det bra i några dagar. Noll carvings fortfarande, så tråkigt! Sist var allt Såå gott. Men nu är det som vanligt. Det kan verkligen vara olika mellan graviditeter. Denna är helt annorlunda. På vissa sätt bättre faktiskt. Fick restless legs sist och det var fruktansvärt!! Men inget sånt nu. 🙌🏼 nu tänker vi börja förbereda lite här hemma, ta upp bebissängen. Plocka fram lite små kläder osv. Känns så overkligt!

Jag var från början inne på kejsarsnitt denna gång men nu är jag taggad på en till vaginal förlossning! Tror det är nån naturlig process som sker när man kommer längre i graviditeten. Från början ville jag inte gå igenom det igen förutom när bebisen precis kommer ut men jag har fått prata om förlossningen med barnmorskan och jag har även kommit fram till att jag faktiskt hade en väldigt bra förlossning. Och denna gång kommer det förmodligen gå snabbare och lättare för kroppen vet hur den ska göra. Nu ser jag fram emot den! Helt ärligt så hade jag inte så ont första gången alls! Man hör så många skräckberättelser och jämför jag med dom så var min förlossning en DRÖM. Det tog dock 36 h men jag var hemma 24h ca och var öppen 4 cm när vi kom in. Hade inte ont när jag hade dom värkarna. Fick sen värkstimulerande och då minns jag att jag hade en jäkligt ond värk. Precis när jag fick epiduralen haha så EN ond värk hann jag känna men ofta när man får värkstimulerande så känns dom mycket starkare. Sen kände jag ingen smärta tills jag var öppen 10 cm och skulle krysta. Då fick jag lite panik pga att jag hade ett ständigt tryck och inga krystvärkar men det tog 45 sen va hon ute. Stod upp lutande mot sängen och födde vilket jag tror är bäst för då får man hjälp av tyngdlagen:)

När Perla kom ut fick jag ta emot henne! Alltså det är det sjukaste jag varit med om, så jäkla ballt! Rekommenderas starkt :) mäktigare känsla finns nog inte! Man pallar mer än vad man tror, smärtan är bara tillfällig, det får man inte glömma.

På Denna bild är jag gravid med Perla i v 35. Är väl ungefär lika stor som nu. Jag blev aldrig riktigt stor. Får nog en ”stor” mage hela vägen upp till revbenen och inte så mkt utåt.

Vecka 39, gick över 10 dagar men magen blev mer som en ballong haha uppåt! Ska bli kul att jämföra sen 😊

Har du frågor så är det bara att ställa i kommentarsfältet ❣️

Ha en underbar dag nu! Kram

Gillar

Kommentarer

Året som gått - Del 2

En ny gele släpptes och den blev super poppis! 🍑 builder gel extreme peach.

Jag släppte en kollektion med Color Gel i en fantastisk formula, självutjämnande, täckande och helt underbara! Älskar dessa så mycket!

Color gel ”the one” på mina egna naglar!

Sommaren bjöd på många härliga dagar och kvällar! Saknar sommaren så himla mycket när jag går igenom alla bilder. Det är ju så underbart att vi går åt rätt håll nu. Är inte det det bästa när julen och nyår är förbi? Nu går vi mot våren och sommaren och varje dag bli ljusare och ljusare! Älskar den känslan!

En av sommarens fina solnedgångar ☀️

Dessa rosor från trädgården! Hur fina? Jag har planterat flera andra sorter som jag hoppas kommer växa till sig till nästa sommar!

Det största som hände 2020 var för oss detta. Helt oväntat var det och snart är den lille här hos oss! ❤️ denna gången valde vi att inte ta reda på kön. Tycker det är såå mycket roligare att inte veta, längtan bli nästan ännu större för man vill ju bara veta vad det är för liten en som ligger där inne 😊 16e mars är det bf.

Bild från första ultraljudet 😊 vad tror du det är? Pojke eller flicka?

Släppte nya penslar, color Gels mm. Det roligaste som finns är att släppa nya produkter! Det är som julafton varje gång dom levereras till mig 😊 det som är ännu bättre är att se alla kunders reaktioner och feedback!! Så tacksam för er!

Detta släpp kom verkligen lägligt! Nåt vi alla behöver använda mycket av!

Ytterligare en Gele lanserades, builder gel extreme ultra pink! Så underbar gele 😍

Några av färgerna från gel polish höstkollektionen, denna kollektion blev den mest populära hittills tror jag! Underbara färger med högsta kvalitet. Täckande och lättapplicerade.

Denna bild tog jag imorse, tyckte det var så himla vackert! Verkligen en fin start på 2021. Jag älskar första dagen på det nya året. Nu har jag en hel bok med tomma sidor att fylla med precis vad jag vill och bestämmer mig för! Sätta upp mål och drömmar. 2020 var mitt bästa år affärsmässigt. Jag bytte plattform för webshoppen och försäljningen började verkligen ta fart detta året. Under black friday helgen slog vi dunder rekord! Helt sjukt, hade aldrig kunnat tänka mig en sån försäljning!

Att jag har haft mitt bästa år hittills detta året med en pandemi, en graviditet (mådde riktigt dåligt första månaderna) sätter lite press på detta år känner jag haha jag tänker alltid positivt och jag vet att allt är möjligt bara man jobbar hårt! Även om jag kommer få en bebis i mars så kommer jag slå rekord detta år också. Det finns inget annat alternativ i min värld. Utan världens bästa kunder så skulle det inte gå! ❣️ så tacksam för varenda en som handlar hos mig, följer på instagram, kommenterar och skickar dm! Värdens bästa är ni. Och ju mer ni kommenterar och skriver desto roligare är det för mig och desto hårdare orkar jag jobba! Stort stort tack! ❤️ Jag hoppas du också har haft en bra år? Trots att mycket har varit annorlunda så hoppas jag att du tagit med dig något positivt och framförallt lärdom och kanske kommer vi uppskatta sånt som vi tidigare tog för givet! Bara att kunna umgås med vem vi vill utan att vara rädda för att smitta eller smittas. Gud va jag längtar till det normala livet 😊 Och jag tror vi alla kommer uppskatta det livet så mycket mer. Eller vad tror du?

Tack för att du tog dig tid och läste mitt inlägg! Önskar dig ett fantastiskt 2021 ❤️

Gillar

Kommentarer

Året som gått - 2020 del 1

Hej! Hoppas ditt nyårsfirande va lyckat igår! Vi hade en så slapp kväll haha bytte inte ens om till finare kläder, jag och Perla som gillar skaldjur åt hummer direkt från köksbänken, Perla sittandes på och jag stod vid sidan. Så glammigt hade vi det! 🥳 toast Skagen blev det också lite hattigt, faktiskt vid köksbordet. Framsteg! Nu har jag bara 10 v kvar på graviditeten och energin är väl inte riktigt på topp. Men det blev en mysig kväll!

Jag tänkte att jag skulle summera året som gått, ett år som inte varit likt något annat...

Jag jobbade fortfarande med naglar under första halvan av 2020. Delade upp dagen med webbshopps jobb och sedan naglar andra halvan. Fungerade bra men jag började känna att detta inte är hållbart så länge till. Hur ska jag kunna räcka till? Det jag gjorde var minst 3 heltidsjobb. Tänk er, alla inköp, all planering kring inköpen. Allt kring sociala medier, lansering av nya produkter, fotografering. Sen alla ordrar, packa dom svara på mail. Ta hand om returer/reklamationer osv listan kan göras Såå lång! Det är en underdrift att säga att jag jobbade 24/7

Men jag körde på, jag älskar mitt jobb och det är anledningen till att jag orkat så länge!

Jag släppte en ny gelé! Dusty rose som blev en storsäljare! Och den är fortfarande en av de mest sålda geléerna.

Släppte filarna! Minns hur glad jag var när dessa kom, vet inte varför med det kändes som en milstolpe på nåt sätt. Filar med min logga på haha mer och mer produkter i sortimentet börjar falla på plats.

Lanserande ”Velvet Top coat” den absolut bästa matta Top lacket ever! Om jag får säga det själv 😁 den är GRYM! älskar att leta produkter tills jag hittar den som verkligen står ut och levererar Miss Fancy kvalitet!

Jag jobbade på 😊 saknar att jobba med naglar, det är så jäkla roligt! Och efter snart 10 år så har jag inte tröttnat på det. Nu har jag inte jobbat med naglar i säkert över ett halvår! Jag vet inte om jag någonsin kommer börja igen men det är en del av jobbet jag verkligen saknar!

Lanserade ballerina tipparna ( egentligen coffin om man ska vara korrekt) jag valde att kalla dom ballerina med flit pga att det är ett mycket mer använt ord för formen även om det inte är helt rätt 😊 dessa är nog vår mest sålda produkt! Älskad av Så många! Jätteroligt! Dom är på väg in igen om det är någon som läser detta och undrar. Kommer säkert nästa v eller veckan efter 🌸

Corona slog till och jag la ut denna bild, beställde aldrig hem dessa. Var nog dumt så här i efterhand kanske men visir tog jag iaf in 😊

Del 2 kommer senare. Nu måste jag vila min mage är i halsgropen haha ni som varit gravida vet, ingen position är bekväm tyvärr, sitta, ligga... satan! Stå är bäst, men det blir också jobbigt tillslut! Hej så länge!

Gillar

Kommentarer