Idag är det Söndag den 28 januari, vilket betyder att jag fyllde år för tre dagar sen. Det har varit en helg fylld med stress, kärlek och massa annat. Men den har varit helt perfekt, vilket är huvudsaken!
Ännu en hel vecka har gått och jag har legat sjuk. I morgon tänkte jag trotsa min förkylning och gå till min praktik.
I Torsdags fyllde jag 19 år, jag spenderade dagen med att vara sjuk. På kvällen var de lite bättre så jag, pappa, pappa's kompis och min pojkvän satt och spelade Yatzy. Hur mysigt? Sen var jag heelt slut, så jag gick och la mig och kollade på tv. I Fredags var jag i Ljungby en snabb runda för att jag behövde gå till banken, innan vi skulle hoppa på bussen till Ljungby kom mina bästa vänner och deras mamma för att dem också skulle till Ljungby. Kul! Under dagen skickade jag till dem och frågade om dem skulle kolla på talang och de skulle dem och jag frågade om jag kunde komma och kolla på det med dem. Absolut sa dem. Vid sju gick jag dit för att dem skulle fixa några saker innan jag kom. Jag kom in och där stod dem i dörren och sjöng 'ja må hon leva', hur GULLIGT? Sedan sa dem att jag skulle hålla för mina ögon. Jaha, tänkte jag? Vad har dem nu hittat på? Jag kommer in i köket och dem hade köpt paketer och bakat en TÅRTA. HUR SÖTA? Bild kommer här nedan sen. Köpte även ett gymkort, ÄNTLIGEN!
I Lördags kom min bror, hans 7 veckor gamla son (7 veckor idag faktiskt) och hans tjej (min andra bästa vän) och fikade. Mysigt. Och jag fick gosa med bebis. Efter dem hade åkt hem käkade vi tacos sedan spelade vi lite Yatzy och sen gick jag och la mig klockan 22 och somnade på en sekund, hur skönt är inte det?
Idag har inte hänt mycket alls. Jag ska sätta mig och planera lite inför nu när jag ska börja gymma.


Mobilskal, parfym, snöglob, serien cityakuten (VÄRLDENS BÄSTA SERIE!), pengar, choklad, godis, nalle och energi dricka. Sen i tidig present av pojkvännen fick jag en ny tröja och ett par nya träningsbyxor.

Om jag orkar ikväll tänkte jag lägga ut ett inlägg där jag berättar lite mer om vem jag är, vad jag gör om dagarna och allt annat. Är det något ni vill att jag ska ta upp i det inlägget får ni jätte gärna kommentera. Berätta gärna vilka ni är, för de vill jag verkligen veta.


Massor av kramar!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej och välkommen hit!
Jag har nu funderat länge och jag tycker det är dags att starta upp bloggen igen. Jag har rensat alla inlägg här, men har fortfarande massa småfix att ändra på vilket jag kommer göra så småningom.

Eftersom jag har gjort en helt ny uppfräschning av min blogg tänkte jag presentera mig, vem jag är, vad jag gör om dagarna och lite annat.

Jag heter Linda Johansson och bor i en by i Småland som heter Strömsnäsbruk. Jag blir 19 år i morgon (25/1).
Jag pluggar sista året på gymnasiet Barn och fritid. Vilket är väldigt kul. Lärorikt att lära sig om hur barnen utvecklas och allt sådant. Här kommer ni även få hänga med på min viktresa som jag ska börja med så småningom.
På min fritid gör jag inte så värst mycket. Pluggar, sitter vid datorn, umgås med familjen och nu ska jag snart börja gymma. Ska bli skönt och ha något att göra om dagarna. Just nu har jag praktik i sex veckor.

Här kommer ni som sagt få hänga med på en del, hur min vardag kan se ut, min viktnedgång, storytime's ja, allt möjligt.
Det blev en kort presentation, men jag kommer absolut skriva mer framöver vem jag är.

Jag hoppas att ni vill följa med mig på min viktnedgång och hänga kvar här på bloggen!

/ Linda.

Likes

Comments