Stolt och glad

Ibland måste jag nypa mig i armen.

Vissa saker tar man ibland för givet så jag tycker det är bra att reflektera och tänka igenom resan vi gör varje dag.

Igår var en sådan dag för mig när Marcus stod där i sina tofflor och dansade, pratade dansfilosofi och inspirerade mig och lite senare även eleverna. Minns när han började dansa för mig, när han stod där på klass, kortare än mig och iakttog allt jag gjorde på klass, jag minns hans resa, tävlingar, uppvisningar, utveckling, som vän, till lärare och kollega, jag blir så imponerad av den kunskap han har och hur hans tankar kring dans går, Han är ett levande googlekonto om hiphop.

När han stod där igår kväll vid receptionen och ville visa mig, få mig att förstå hans tankar, så kom alla dessa tankar över mig, jag kände sådan tacksamhet och glädje över att han stod där på Dansverkstan.. med så mycket kunskap och en glöd att vilja dela allt vidare, att bjussa på sina verktyg.. jag började fnissa för jag blev så glad så Marcus frågade mitt i sitt dansade: "är det mina tofflor du skrattar åt? Eller mitt skägg?"
hahaha

Nä, jag bara kände glädje och tacksamhet.

🙏

Är också väldigt stolt över att det är just Marcus som tar alla dansarna under sina vingar inför och under SM i Hiphop.

Idag börjar träningarna

kl.18.15 Battle SM klass
kl.19.15 IndividualZ SM klass
kl.20.15 Hiphop solo SM klass
SM klasser är gratis och sponsras av föreningen DTLH så dansa på, sug in all info som en svamp. Landar det inte nu så kanske ni förstår om ett halvår ;)

Utan skägg och tofflor...
Men med en aura av kunskap och trygghet
😉

Gillar