Släpp

Fick en impuls på att göra ett örhänge.
Valde 3 stenar..

3 stenar som tilltalade mig, som ropade på mig...

😁

Efter jag var klar så kollade jag vilka stenar jag hade valt, vad de hette och vad de kunde ge mig...

⚫ Hematiten kan kallas intellektets eller sinnets sten. Den hjälper oss att komma ner på jorden och ”sortera ut” saker i våra tankar. Den är avstressande, skyddande och stärker problemlösning. Teknisk kunskap, matematiskt och logiskt tänkande är kvalitéer hematiten kan locka fram.
Hematiten står också för balans mellan yin och yang, manligt och kvinnligt.

🟢 Den gröna jaden är en lyckosten som dyrkats i Asien i 1000-tals år. Jade stödjer oss att förverkliga våra möjligheter, vara tålmodiga och trogna vårt mål. Den utstrålar både kraft, stillhet, makt, frid och inre harmoni.  Jaden är kejsaren bland stenarna och påminner oss om jordens rikedom och storhet och att vi rymmer denna storhet och denna rikedom själva samtidigt som vi är en del av den. Du är den kärleksfulla kejsaren i ditt eget rike.

⚫ Serpentin
Den ska stimulera den gudomliga närvaron i våra liv och ett tillstånd av upphöjt medvetande, en förståelse ovanför den egna personlighetens rädslor omkring sin överlevnad. Den ska mildra rädsla och tvivel. Det sägs att den har en positiv inverkan på kundalinienergin, hjälper oss att ge efter för det gudomliga inom oss

wow, känns som helt rätt stenar just nu!

Ska passa på att affirmera nu vid läggdags. Gör det du med! 👍😉

Det är Nymåne nu.

Gör en månmeditation och släpp medvetet den energi som är förknippad med det förflutna.
Visualisera sedan dig själv när du ser dig lyckas med det nya som du önskar dig.
🙏👍🦄

Gillar

Kommentarer