Blandat, William

Vad har man gjort idag då? Inte mycket alls faktiskt. Eller ja. Har tvättat och dammsugit hela lägenheten medan mamma tog Wille en stund så jag kunde tvätta i fred dem 2h det tog att tvätta ungefär :)
Är så glad att jag har mamma och pappa och lillsyrran som jag vet ställer upp om jag behöver hjälp om dem kan vill säga. <3

Efter jag var klar med allt vad tvätt och dammsugning heter så har jag inte gjort så mycket mer, mötte upp mamma när hon kom med William, såklart så fick himlen för sig att öppna sig när jag var på väg hem. Men vi klarade oss undan att bli genomblöta i alla fall. För regnskyddet till barnvagnen hade jag hemma, hade visst glömt att lägga det i vagnen i förmiddags när mamma kom.

Alltså bara måste visa en bild på lilleman som syrran tog på honom tidigare idag.
Han är inte lite sur där eller så :P

Och såhär sov han i morse en stund efter sin frukost <3

Och såhär för en stund sen innan jag la han i sin säng <3
Han trynar verkligen ner huvudet i handduken med ansiktet, funderar på hur han får luft men var som jag skrev till en kompis som undrade samma sak.
Han andas i alla fall :P

Men nu ska jag ta disken som jag aldrig tog förut.
Får passa på nu när William sover. Får hoppas han sover nu i ett par timmar innan han vaknar för mat igen. Bara längtar tills han börjar sova hela nätter "låter nu på mig som jag tycker det är jobbigt att han vaknar 1-2ggr per natt men det är det inte. Ville bara skriva det så ingen tror att det är så jag menar" :)

Kanske slänger in ett inlägg senare ikväll eller så blir det i morgon :)

Puss L <3

Gillar

Kommentarer

Blandat, William

Torsdag:
Igår torsdag var jag äntligen på efterkontrollen efter förlossningen. :)

Det mötet gick bra, allt var läkt och fint. Enda som var lite negativt var mitt blodtryck som var lite för högt. Eller ja undertrycket var lite för högt.
Och sen så bestämde vi vilket preventivmedel jag ska ha, blev hormonspiral så den ska sättas in den 27 September.
För mini-piller vågar jag mig inte på något mer. Var det jag åt när William blev till.

Efter jag var klar så kom mamma ner med William som hon hade passat under tiden jag var iväg.
Vi åkte till Karlstad för lite mor och dotter samt barnbarn tid :)

Där blev det lite shopping för min del.
Blev 3 linnen och en hoddie från lager157. Sen så blev det en dammsugare som jag har vart i behov av sen någon vecka tillbaka efter min sluta funka bara sådär.
Sen blev det lite nödvändigheter från Ikea, helt otroligt så kom jag inte ut med något onödigt därifrån som det är så lätt hänt att man gör annars :P

Vi var hemma rätt sent så blev ett snabbt besök hos mamma och pappa efter Karlstad så moster fick träffa sin systerson.
Han blev kvar där en stund när jag och pappa åkte och handla lite snabbt och körde hem sakerna innan vi åkte och hämta William hos mormor och morfar.
Under tiden han var där så fick han bada som han älskar. <3

Så när vi kom hem igår så var en kompis här och vi käkade mat och kollade film men gick och la mig innan filmen var slut för jag var helt slut i kroppen efter dagen.

William i bilen på väg till Karlstad :) <3

Fredag:
Idag har inte vi inte gjort så mycket.
Kompisen från igår sov över tills idag och sover även över tills i morgon ser det ut som just nu :)

Men vi gick till stan vid 11-12-tiden för jag var tvungen att handla bröd och smör. Fick brödet men glömde såklart smöret.
När vi var klara på ica så ringde jag mamma för att höra om hon var hemma men det var hon inte utan hemma hos min mormor.
Så jag gick dit och hälsade på en stund så mormor fick hälsa och gosa med William <3
Tror jag var där i ca 1,5h eller nått innan jag gick hem igen.

När jag kom hem så somnade William på mig i soffan så jag lät han ligga kvar på mig dem 2 timmarna han sov på mig innan jag påbörjade maten till mig och kompisen som kom tillbaka vid halv 5.
Efter vi hade käkat så gick vi ner till stan för kom på att Netto hade billigt toapapper för såg i morse att jag bara hade en rulle kvar.
På väg ner till stan så stannade vi till hos mamma och pappa så dem fick gosa och hälsa snabbt på Wille innan vi gick vidare.

Och när vi kom hem så matade jag William bytte blöja och la han för natten. Kan hoppas han sover hela natten :)

Men nu så kollar vi på filmen som går på fyran :)
Så ska ta och se klart på den innan jag lägger mig ifall lilleman för för sig att vakna runt 12-01 tiden för mat :)


Just det, beställde nytt skal till min telefon i onsdags som jag fick idag. :)
Tycker den passar mig. Köpte den på fyndiq för 199:- :)

Måste bara visa hur sött William sov i sängen igår <3

Gillar

Kommentarer

Blandat, William

Hej Bloggen!

Idag är det en seg kväll. Eller ja, har vart en seg dag överlag tycker jag.

Fast eftermiddagen gick fort men det kan nog bero på att vi idag var i Bäckefors med lilleman för hans hand.
Var ett onödigt besök enligt mig, fick reda på sånt som jag redan själv hade räknat ut.

Kanske inte har berättat vad det är som har varit "fel" med Williams vänstra hand?
Men i alla fall. När han föddes så var hans hand böjd eller vad man ska säga. Dem kunde inte veta varför men troligen så har han legat klämd i min mage så att en nerv har kommit i kläm.
Men för en vecka sen eller två så har han börjat räta ut handen mer och mer samt börjar greppa runt ens fingrar osv.
Enda dom som sa på sjukhuset är att vi ska fortsätta ha han på mage så mycket som möjligt så att han får jobba med handen och det gör han kan jag säga :)


När vi var klara i Bäckefors så åkte vi hemåt och vi följde med till mormor Wenche "min mamma" och där bjöd dem på mat :)
Vi var väl i Åmål strax innan 3 men stannade bara hos mamma och pappa till strax innan 5 jag och William åkte hem till oss.

Sen vi kom hem till mig så har vi inte gjort något speciellt. Han somnade till en sväng så jag passade på att göra kvällsmat runt 7 och för en gång skull så fick jag äta varm mat hemma :P
Sen så vaknade han och då la jag han i babygymmet och där låg han en stund innan han somna till och då bar jag han in till min säng och la han där. sen så vaknade han igen runt 9 för mat och nu ligger han i sin säng sen 20 min tillbaka och sover.
Tänkte se klart på Sofias Änglar och nyheterna innan jag också går till sängs för i morrn så ska jag till MVC för efterkontroll på mig. Ska vara där kl10 så får gå från mig strax efter 9 för ska lämna av William hos mamma medan jag är där.

Efter jag är klar där så blir det en tripp till Karlstad med William och mamma. Behöver uppdatera min garderob lite granna. Eller ja. Behöver typ allt nytt, för har fått rensat rätt mycket kläder sen jag fick William. Har visst gått ner en del, men vet inte hur mycket genom att jag inte har en aning hur mycket jag vägde innan jag fick honom :)

Men nu ska jag ta och avsluta bloggen här tänkte jag.
Men slänger in en bild som jag snodde av https://nouw.com/alixandra på min lilla guldklimp som Alexandra tog på honom igår. <3

Puss Linda <3

Gillar

Kommentarer