Header

Självklart blev det lite alla hjärtans dag-mys för vår del också, även om ingen av oss direkt tvingad att visa mer uppskattning till den andre just den dagen kontra andra dagar. Men visst får man lite fjärilar i magen när man får blommor av sin älskade sambo!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Min lilla stjärna, tänk att du varit så här liten!
Idag är min Liam 2år och 5 månader. Det är knappt två månader kvar till bebis kommer, så det kommer att skilja ca 2 år och 7 månader på dem, vilket jag tycker är helt perfekt. Det är ungefär vad det skiljer mellan mig och min lillebror, så jag är väl infekterad av att det är "lagom".

Likes

Comments

Contains affiliate links

Ni som fött barn, vet att kläderna som man hade innan graviditeten inte riktigt är sig själva av någon anledning... De har plötsligt krympt! Nu hade jag en väldigt snäll kropp efter förra förlossningen och att gå ner mina gravidkilon var tack och lov inga problem. Amningen satte fart på förbränningen av vatten och allt vad jag nu hade av övervikt.
Men visst känns det alltid lite bättre att ha lite delmål på vägen? Härliga vårkläder som en morot, ja tack!
Vad säger ni om detta snygga set från Nelly?

Likes

Comments

God morgon.

Efter en halvkass natt med lite sömn är det skönt att möjligheten att jobba hemifrån finns- även om jag tycker att det är lättare att åka in till kontoret och sitta där. Ryggen tillåter dock inte alltid detta...

Nu är det tyvärr så olyckligt att föreningen vi bor i precis har startat projektet ”renovera-fasad/balkonger-för-att-jävlas-med-alla-höggravida-kvinnor”, vilket innebär att det borras något fruktansvärt i väggarna från 08 på morgonen. Så ibland får ryggen bara bita ihop och snällt följa med mig till kontoret i alla fall. Suck!

Som ni ser, så är det många år sedan jag bloggade, men tänkte att nu när jag skall få smått på nytt hade det varit skoj att kanske skriva av sig lite.

Puss!

Likes

Comments

Det är något väldigt speciellt att vara gravid. Speciellt när man är lyckligt lottad att få vara det en andra gång. Att få gå igenom hela den här resan två gånger känns verkligen som en jackpot på alla sätt. Förutom det där med hormoner som svämmar över, rygg som gör ont vad jag än gör, att jag varit trötthet personifierad periodvis samt muskelsträckningar från helvetet. Men jag är itte bitter! Känslan av att en liten liten människa lever inne i min mage, sparkar runt och växer, är på så många vis surrealistisk. Det tog en stund att landa efter att vår Liam kom i september 2015. Efter en period fylld med besök av nära och kära dagarna i ända, så hann jag inte till en början slappna av och komma in i rutiner, men när allt hade lugnat ner sig lite så trädde andra andningen in för oss alla tre. Amningen kom igång, vi blev harmoniska och hittade ett samarbete som fungerade fläckfritt för oss. Inte nog med att vi hade fått världens snällaste bebis! Han sov och åt, punkt!

Idag gick vi in i vecka 33. Sakta men säkert räknar vi ner dagarna och förbereder oss för förlossningen. Denna mäktiga upplevelse!
Förra gången gick jag över tiden med Liam, som vägrade komma ut, med två veckor. Jag blev igångsatt tillslut. Vilken fantastisk vård vi har här i norden. Jag, som på den tiden bodde i Oslo, födde på Ullevål sjukhus och där var de helt magiska.
Denna gången blir det förmodligen en tur upp till Östra den dagen bebis får för sig att vilja titta ut. Eftersom vi bor i Göteborg, så har jag velat en del mellan att åka till Östra eller Borås. Varberg har funnits med periodvis på listan, men för att göra det så smidigt som möjligt så överväger jag nu Östra. Det som skulle få mig att välja Borås är att om vi skulle behöva natta över, så finns möjligheterna för min sambo Oscar att också få göra det.


Likes

Comments