Är hos Daniel nu och har precis kollat film så nu ska vi väl sova. Var förresten i Vällingby för första gången i mitt liv idag när vi drog förbi subway innan vi kom hem till honom. Inte världens grej men vafan känner massa folk där, och varit mycket i närheten men fan aldrig där alltså!

Får en känsla av att vi kommer försova oss i morgon eller att jag inte hinner fixa mig klart mm tack vare alla fyllon som ringer mig ständig och tjatar på att jag ska komma och dricka ikväll. Så blir tvungen att ha på ljudlöst, så nästan ingen idé att ställa alla 10 alarm jag behöver för att vakna. Jaja, hörs i morgon!
#argtjejgodnattpusstjo

 


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

I fredags var jag hos Daniel och bara tog det lugnt. Var nykter och det var skönt! Vi spelade tv spel, kollade på film mm till halv 5 på morgonen.

I lördags mötte jag upp Jim, Kim, Seb och Johan vid halv 3 ungefär, när jag precis kommit hem. Vi drog till plogen och käkade. Jag och Jim brottades på golvet och med övriga gäster som åskådare, haha. Som alltid! Resten av dagen/kvällen orkar jag inte ens prata om alltså. Sån jävla ovärd lördags så det finns inte! Och igår vaknade jag upp i Älta vid 5 på eftermiddagen. Verkligen tragisk lördag/söndag!

  


Likes

Comments

Vad saker det kommer hända det här året! Känns som det blir ett riktigt bra år!

Jag flyttar till Finland, Emmie och Felicia tar studenten, en av mina bästa vänner blir förälder, Emmie fyller 20, ska försöka ta mitt jävla körkort, jag har precis tagit upp kontakten med min pappa och det känns bra. Jag är lycklig!


Likes

Comments

Så vad händer idag gott folk?
Vaknade nyss och ska in till stan, till Leahs skola där jag ska möta henne, sen möta upp lite småfolk hjälpa dom med saker innan jag ska pierca mig!! Åh velat pierca mig jättelänge nu men inte vetat vart, men mest för sakens skull. Har fortfarade inte riktigt bestämt vart jag vill göra än, så de återstår lite att se vad de blir. Sen ska jag försöka hinna färga håret idag också, om mitt fina hjärta kan hjälpa mig med de dvs, eftersom jag förmodligen kommer att sova där i natt.

Dagen efter jag piercat tungan, därav min jättesvullna tunga. Fntar dock lite på att göra en till i tungan..

Likes

Comments

I Fredags var jag först hemma hos Jim ett tag innan vi drog till Matilda i grannporten. Stämningen va lite sisådär med tanke på att de tjejerna som en timme innan jag kommit suttit och snackat skit om mig, endast va falskt gulliga mot mig och betedde sig som att vi va såna vänner jag från början trott.
Så jag drog till Söder med lite folk. Från söder vidare till bromma med Leah, Hemring och Martina. Var dock bara jag, Martina och Hemring som kom där ifrån och hamnade på någon efterfest på söder hos Walthers kompis. Jätte trevliga människor det där i alla fall! Sen vidare hem och va väl hemma vid halv 7 på morgonen.

I lördags träffade jag Jim, Johan, Markus och Kim nästan direkt efter jag vaknat, vid 12 ungefär. Vi åkte till Jim efter att vi handlat mm och drack lite öl. Senare drog vi vidare till Markus då det kom en hel del folk dit. Men jag drog sen med Walther och hans kompis till Lidingö och sen vidare till Solna där jag trodde vi skulle sova. Va dock bara jag som däckade, vaknade runt halv 10 på morgonen och fick panik då de va massa fler folk där plötsligt än när jag somnade. Så åkte hem, sov hela dagen igår, i princip. Ovärd helg med andra ord.Likes

Comments

Efter att jag tänkt igenom allt det här och hela situationen så beundrar jag mig själv lite för hur otroligt bra jag hanterar allting och att jag är mycket mycket starkare än jag trodde. Att jag faktiskt vågat släppa taget och för en gångs skull inte längre har det där kontrollbehovet. För första gången på riktigt länge känns det okej ändå, det känns faktiskt bra. Tror att jag behövde det här för att insé att det är okej att inte alltid ha kontrollen. Jag har lärt mig av mina misstag och uppskattar det jag har nu så otroligt mycket. Kan för första gången på många många månader faktiskt säga att jag är lycklig, utan att ens ljuga för mig själv.

Likes

Comments

Vad lider folk här på nattstad av? Jag tänker inte komma på era små turkfester i någon äcklig liten förort! Det spelar ingen roll om det finns snygga killar och alkohol där. Alkohol kan jag lösa själv om jag vill, snygga killar är inte så där desperata och jag tänker aldrig sätta min fot i någon liten förort där folk inte ens snackar svenska!!

Likes

Comments

Efter att jag länkade min blogg på facebook så började plötsligt flera personer skriva till och ifrågasatte hur jag egentligen mår mm. Så jag vill bara förklara nu att det här är ingen sån där bu-fucking-hu cry me a river-blogg över huvud taget.

Dom gånger jag bloggar är för det allra mesta när jag är arg, ledsen, frustrerad eller sånt shit. Jag har jättesvårt för känslor mm och ännu svårare att hantera min ilska när jag blir arg. Men de gånger jag lyckas hantera det rätt bra så måste jag fortfarande få ur mig allting. Så istället för att skrika på folk, kasta saker runt omkring mig och slå till första, bästa, närmsta människa så tar jag ut det här istället.

Så mina inlägg har (för det mesta) ingenting med hur jag mår rent allmänt, utan mer hur jag mår just för stunden, vilket humör jag är på mm.

Likes

Comments