Idag är det 2 ynka veckor tills jag får nyckarna till min lilla lägenhet! Känns helt obeskrivligt verkligen. Köpt mig ett par inredningstidningar som jag ska bläddra igenom och hoppas på att få lite inspiration. Har varit så säker på hur jag vill ha det innan men nu när det börjar närma sig mer och mer vet jag inte. Jag ska ju faktiskt bo där, och jag har all möjlighet att göra om från grunden redan från början. Hur vill jag ha köket? Lutar åt mörkgråa luckor och marmorskiva.. Men det kanske är bättre med vita luckor. Eller? Grått och vitt i badrummet blir det troligen och det känns som ett säkert kort! Tapeterna är dock det svåraste tycker jag. Vill att det ska vara ljust och fräscht men inte för ljust, vill ändå att det ska vara mysigt och hemtrevligt..

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

  • 13 Readers

Likes

Comments

Har verkligen en fullproppad vecka framför mig! Jobb, skola, träning och möten. Jag ska försöka hålla mig lugn och ta en sak i taget, träna bort stressen. Men jag har en känsla av att det kan bli svårt! Jag längtar redan till fredag och det är en evighet tills det känns det som just nu. Jag är väldigt bra på att stressa upp mig och inte veta var jag ska börja, så det blir en utmaning för mig att tackla denna vecka och ändå tänka på mitt eget välmående! Nu ska jag iallafall iväg på ett träningspass, helgen har satt sina spår..

  • 13 Readers

Likes

Comments

Haft en så mysig lördag. Förmiddagen har spenderats med jobb, tycker dock det känns konstigt att kalla jobb för det känns inte som det. Det var väldigt mysigt och vi passade på att vara ute i det fina vädret! Kom hem för en stund sedan och hunnit med att ta en dusch. Just nu ligger jag på min systers säng, lyssnar på musik och väntar på att hon ska komma hem. Malin och Dan kommer på middag ikväll så måste komma på något gott att laga tills dess också. Senare ska vi iväg på fest hos Malins kompis så jag har en bra lördagskväll framför mig.

Likes

Comments

Uppdateringen har inte gått som planerat riktigt men min vecka har varit skit rent ut sagt. Jag har haft så mycket i huvudet, försökt göra det bättre genom att träna men det har gått sådär. Hade slutprov idag i psykologikursen som inte alls gick bra. Jag bröt ihop totalt efter, hur ska jag klara dethär?
Senare under dagen vände det lite och jag och mamma åkte och tittade på en soffa jag bestämde mig för att köpa så imorgon ska vi åka och hämta den! Efter vi hade gjort det mötte jag upp Malin för middag på Mill 16. Deras hamburgare är riktigt goda och servicen är verkligen på topp! Rekommenderar det varmt. Imorgon jobbar jag så jag har försökt sova sedan några timmar tillbaka vilket verkar vara en omöjlighet. Har fått världens sömnproblem de senaste veckorna.. Nej nu känner jag att jag bara klagar här! Jag är glad att det är helg och ska njuta till max. Men nu-sömn.

  • 14 Readers

Likes

Comments

Godmorgon!
Måndag morgon och det är som att man hör på namnet hur trist det låter. Jag började min morgon med lite sovmorgon då jag känner att jag börjar bli sjuk igen. Halsen bränner och känner mig helt utslagen, så kände att sömn var något som behövdes. Gick upp och gjorde iordning frukost och slappade lite framför tvn, och nu ska jag strax iväg till gymmet. Blir ett spinningpass som jag tror är en lagom start på veckan! Efter det består dagen av mentorssamtal, psykologi och matteplugg.. Inte roligaste dagen att se fram emot men jag får göra det bästa av situationen. Med lite musik och en kopp te kommer plugget bli lite bättre iallafall..

  • 14 Readers

Likes

Comments