Ny bok, bokmässa och jag hinner inte med allt jag vill ...

... Eller, det stämmer ju inte riktigt det där. Jag hinner med sjukt mycket och lite mer där till. Jag skulle väl sammanfatta det med att jag hinner med (nästan) allt jag vill och inte så mycket mer. Så jag har allt annat än tråkigt i livet med andra ord! Ja, rätt mycket så faktiskt. Nej, men skämt åsido. Så klart går inte livet riktigt ihop, precis så som det är för så många andra. Försöker tänka att allt inte hela tiden måste vara så perfekt! De som känner mig vet att jag är långt ifrån en perfektionist ... Tror mitt mellannamn är optimist! Tänker med det mesta att "det ordnar sig nog" eller att "det får bli som det blir". Så jag jobbar, hänger med familjen, skriver, spelar basket, arbetar för Spädbarnsfonden med allt vad det innebär (Styrelsemöten, samtalsgrupper, event etc) - och tro mig, där går det egentligen att lägga hur mycket tid som helst! ... Och en och annan kompisdate/släktträff makar sig in där också. Tänk om man bara inte behövde sova på natten ... då skulle allt vara perfekt! Skulle hinna med precis allt utan att känna att jag hela tiden har saker som står på "vänt". En sak som jag ändå är fantastiskt bra på är att fånga stunden! Som här ovan, att bara slänga sig på sängen med Mickis och leka med Snapchat-filter. Så festligt! Att fånga stunden är väl kanske inte min förtjänst egentligen ... Barnen kan ta all cred där, speciellt Benjamin. Men att jag njuter av de där stunderna är till HUNDRA procent min egen förtjänst! Finns det något härligare än att bara "vara", speciellt med sin familj. När t ex Mickis kommer och tar över så har jag inga problem med att låta tvätten vänta eller att lite snabbt planera om middagen så att den inte ska äta upp all vår vardagskvälls-tid. Inte mycket behöver vara som man har tänkt sig.

BOkRELEASE och bokmässa!

Bok nummer två kom äntligen! Tills livet skiljer oss åt är titeln. Den hade release på bokmässan i Göteborg ! Det var mitt tredje år som utställare där och det är verkligen magiskt ... Förutom att prata med alla möjliga människor så är det bara helt fantastiskt att träffa min förläggare och mina kollegor på förlaget. Så genuint fina och varma människor, hela bunten. Att vi är som en liten familj stämmer verkligen. Förutom att vi stöttar och pushar varandra så har vi så vansinnigt kul!

Även i år så var det många intressanta föredrag i förlagets monter. Jag hade velat skriva en lång text om varenda en för det finns verkligen så mycket att säga, men det är trots allt fredagskväll och maten är nog alldeles strax klar (hör min man slamra för fullt). Jag höll mig i vanlig ordning till "mitt ämne". Spädbarnsdöd är tyvärr alltid dagsaktuellt och att hela tiden lyfta ämnet och minnas Benjamin och alla andra små barn som aldrig fick leva, GÖR SKILLNAD. Så länge jag lever kommer jag att låta min röst ljuda.

Jag höll föredrag i montern dagligen och i år skulle jag nog vilja påstå att jag var lugnare än vad ag någonsin varit tidigare! Mina kollegor säger alltid att jag låter så lugn och onervös ... inom mig pågår ett krig. Men i år var som sagt första gången som jag kunde tro på den åtminstone lite! ;-)

Filmklipp kommer troligtvis senare!

Avslutar med ett härligt minne med en av mina författarkollegor, Michèle. Här hade vi smitit ifrån vår monter en stund för att ta en lunch, jag Michèle och Kerstin (ännu en härlig kvinna som är vän till hon på bilden *harkel* och till mig). Visst är hon bara för gullig?! Vi båda får nackproblem när vi umgås, av olika anledningar. Men lätt värt det!

Nu doftar det så gott i hela huset att det bara måste vara nära. Jag hade ett önskemål (krav) att min entrecote grillades...

Önskar er alla en härlig helg!

Kram från Linda

Gillar

Kommentarer