Lördagen började här...

Jag, lördagmorgon... Melodikrysset kryssat (framgångsrikt). Redo att åka på signering på Bysis Bok & Papper! Körde hela julkonceptet -röd kofta, röda läppar och rött i håret. Ett stänk av kanelparfymen!

Bokhandeln är galet mysig med genuint trevlig personal som känner sina kunder. Genomsnittskunden stannar länge i butiken och det är inte svårt att förstå varför. Utöver alla böcker så hittar du hela tiden något nytt att titta på, det är ett drömställe för oss skrivboks-freaks!

Kunderna var intresserade av min bok och pratade gärna med mig. Dock var de inte lika sugna på att köpa den, inte ens då de kunde få den signerad... ;-) Det de hade svårare att tacka nej till var godis. Can't blame them...


Till slut...

...kom den här mannen, Tobias Persson, och spräckte min nolla!

https://www.facebook.com/komikertobiaspersson/

Otroligt trevlig, ödmjuk, peppande och guess what -ROLIG!

Här är två böcker som Tobias har gett ut och de har jag såklart tänkt att spana in!

När signeringen var slut...

...gick jag och fikade med familjen och min pappa som hade kommit in för att supporta mig!

Lussesemla, har ni ätit det?? Hade aldrig ens sett det (och då trodde jag att jag hade koll på de flesta bakverken) men den var galet god! Lördagslunch de lyx.

Kvällen...

...spenderades sedan hemma hos syster med familj. Vi åt god mat, drack ett gott barolovin och pratade. Barnen roade sig med andra mindre stillsamma lekar... Så småningom nattade vi de tre små så att vi vuxna (och Eleonora) kunde börja leka på allvar. Pingisbordet i källaren fälldes ut och sen var det turnering i nån timme. Vem som vann? Jag, såklart!

OK, skoooooja!

Men!! I dag vann vi basketmatchen mot Uppsala!! Sist spöade de oss borta med en si så där 15-20 p så det var extra gött att slå dem i dag. Samtidigt så betedde vi oss som att vi hade vunnit sist då vi spelade en riktigt bra match trots förlusten... Lovar att de aldrig hade sett ett så glatt förlorargäng!

Och med det säger jag tack och hej för denna härliga helg!

Och just det, jag äger ingen kanelparfym... Men kan kanske vara något till nästa jul?! ;-) 

//Linda

Gillar

Kommentarer