D e a d l i n e

Det här är min närmsta framtid.

Jag skriver de sista kapitlen på min nästa bok och i dag satte jag och min förläggare en deadline för när jag ska lämna ifrån mig mitt manus. Hjälp. Och YEEEEEES!!

Mest känns det bra men det är naturligtvis också ganska så nervöst. Tänk om det inte är så bra som jag vill att det ska vara... Kanske hade jag bara en bok i mig? Farhågor jag brottas med... Att sätta en deadline var ett måste kände jag. Vet att det annars skulle bli lätt att snart vara klar hur länge som helst. Det skulle ju "bara" vara att skriva klart det när som helst eftersom jag nästan ändå är i mål, så ingen brådska. Ingen brådska alls...

Att min förläggare sen sagt att manus nummer två (tre, fyra, fem etc) måste vara minst lika bra som det första för att hon ska vilja ge ut det, det väljer jag att inte tänka på just nu. För då kanske jag kissar på mig lite.

Så det här är alltså mina kommande två månader - SKRIVA (vilket jag älskar) och MYSA (vilket inte heller är helt oangenämt) på samma gång. Allt framför en sprakande brasa tänker jag mig!

Wish me luck! ✊

Gillar

Kommentarer

Kathrine Gabrielsson
,
Du behöver inte alls vara orolig gumman! Du hinner OCH boken är bra! Det jag har fått äran att läsa har varit bra och fortsättningen kan bara vara samma. Håller tummarna! Kram. ❤️❤️❤️