Wooloomooloo Rooftop Bar

Igår besökte vi en härlig rooftop bar i Wan Chai. Baren heter Wooloomooloo och hör till en av de finare platserna jag besökt här i Hong Kong. Priserna var ungefär som hemma - betalade 125hkd för en mango mojito, vilket är 13-14€. Utelivet i Hong Kong är rätt dyrt så det gäller att hitta platser med bra happy hour priser och andra deals. Utsikten från denna bar var ju alldeles magisk och betjäningen var riktigt bra också. Jag, Amélie och Dexter satt där i en timme kanske och njöt av våra drinkar, utsikten och varandras sällskap. Vill definitivt besöker Wooloomooloo igen, kanske inte allt för ofta med tanke på priserna, men någon gång igen!

Efteråt åkte vi till Central och skulle prova några gömda barer. Vi hittade två stycken; Bricklane och Stockton. Bricklane verkade som ett väldigt coolt ställe men musiken var alldeles för hög för oss då vi inte riktigt var ute för att festa festa. Vi gick runt och försökte hitta något annat ställe och hittade till Stockton. Där hade de dock en klädkod, som vi inte riktigt uppfyllde, så vi gick vidare och tog en öl på en bar i LKF, alltså Lan Kwai Fong.

När vi väl skulle hem var det otroligt svårt att få en taxi. Ingen ville köra oss ändå till Chinese University, eftersom alla chaufförer tycker det är för långt borta. Vi var så nära på att ge upp då ingen var villig att köra ända till New Territories, där vårt campus ligger. Det här är det jobbiga med att vårt campus ligger lite längre bort - det är inte lätt att få en taxi hem och MTR slutar gå rätt tidigt... Vi försökte beställa en Uber men inte ens det gick. Till slut fick vi en taxi men inte var det en dans på röda rosor det heller. Chauffören droppade av oss på något konstigt ställe på campus så vi var tvungna att gå upp för backar och trappor. Precis vad jag hade energi till. Klockan var runt 4 när jag kom hem och då blev det genast en snabb dusch innan jag somnade och sov som en stock till kl. 11. Nu har jag dessutom en ordentlig bädd madrass från IKEA så nu sover jag bra och ryggen känns bättre. Vill knappt lämna min säng. Jag är så glad, så glad!

Gillar

Kommentarer

JossusTravelPics
JossusTravelPics,
Wow vilken utsikt!
nouw.com/jossustravelpics

Instagram @linda_finell