Vidare till nästa ö - Siquijor

Idag lämnade vi Panglao och hoppade på färjan till Siquijor. Vi var väldigt nära på att missa den enda färjan som går mellan öarna, eftersom vi tydligen hade kollat fel tid på nätet. Tur att vi iallafall hann med färjan!

När vi väl kommit fram till ön, bad vi vår tricycle (tuktuk) förare att stanna vid en ATM så vi kunde ta ut mer cash. Dexter och Amélie kunde ta ut pengar hur bra som helst men när det var min tur stod det ”temporarily out of service”. Jag skrek ut ”VAAAA” innan jag ens hann tänka på vad jag sade. En man svarade då ”Welcome to Siquijor miss!” Tack så mycket!

Här bor vi - Glamping Siquijor. Vi har ett gigantiskt tält, med elektricitet förstås, som ligger på stranden. Wow! Riktigt dröm!! Vi delar toalett och dusch med andra tält och det roliga med dessa är att de inte har tak. Har man (o)tur kanske man får en dubbeldusch när man duschar hehe.

Bredvid vårt hostel ligger ett riktigt nice ställe som heter Monkey Business där vi åt lunch. God mat, goda drycker och hur avslappnat är inte det här?

Älskar att vi kan se solnedgången från vår egna lilla terrass utanför tältet.

Middag åt vi på Baha Bar. Också ett väldigt trevligt ställe med live musik och goda drinkar och mat för ett bra pris. Filippinerna är ju så mycket billigare ön Hong Kong, så här kan vi äta och dricka hur mycket vi vill. Känns det som iallafall.

Jag älskade Baha Bars toalett. Så här vill jag också ha det! Hur nice med vinflaskor i väggen så där? Och stora växter inne på toaletten? Wow!

Gillar

Kommentarer

sofieochlinda
sofieochlinda,
men sån dröm!!!! vill också ha den utsikten från mitt tält.. så glad för er skull <3
nouw.com/sofieochlinda
lindafinell
lindafinell,
Jag vet, så härligt!!! Hihi tack sörisar❤️
nouw.com/lindafinell

Instagram @linda_finell