Utegym i solen

Idag har varit en produktiv dag. Började faktiskt med ett kort, intensivt gympass på morgonen och efter det har jag suttit i skolan med Amanda och skrivit på vår uppsats heeeela dagen. Gick dit vid 10 och kom hem strax innan 16. Bytte snabbt om till träningskläder och drog ut på en promenad med Amanda och hittade ett utegym vid Sundspärlan, som ligger rätt nära oss. Gjorde några övningar men största delen bestod av skratt haha.

Att göra det där med repen var tusen gånger tyngre än jag hade förväntat mig. Alla gör det hela tiden på gymmet och jag ser många videos överallt på människor som gör det, men herregud ändå. Inte alls lätt. Eller är det jag som är extremt svag?

Haha ja ni kan ju på mitt ansikte hur bra det gick. Helt otroligt hur mycket svagare jag är idag än jag var då jag fortfarande höll på med gymnastik. Okej, slutade då jag var 15 år så inte alls så konstigt egentligen. Har dock märkt att jag nu på sista tiden också blivit svagare. Hade ju problem med hälen tidigare så har inte riktigt kunna träna ordentligt. Så är det ibland, bara att kötta nu!

Såklart var vi tvungna att bild med dessa söta djur i parken också.

På väg hem hittade vi en gigantisk uppförsbacke där vi spurtade upp två gånger. Det var tillräckligt för att få våra stackars rumpor att bränna och bli alldeles andfådda.

Gillar

Kommentarer

Instagram @linda_finell