Tokyo jag älskar dig

Tokyo, Tokyo, Tokyo - var ska jag ens börja? Har massvis med bilder så ni får förbereda er på en bildbomd. Låter bilderna tala för sig själva.

Vi började dagen med Meiji Shrine vid Harajuku Station. Förväntade mig faktiskt lite mer än så här men det var helt fint ändå och roligt att ha sett. Jag dör hur söts barnen här är med sina fina dräkter!!!

Vi gick i några vintage butiker i Shibuya. Hittade några häftiga saker men köpte inget.

Det här är från Tokyu Plaza Omotesando. Väldigt instagram populärt men jag fick ju verkligen ingen bra bild där. Tråkigt...

Dessa bilder är från Shibuya Crossing. Alltså galet hur många människor som går i den här korsningen på en gång. Lycka till att få en cool bild här ja.

Vi gick runt och runt för att hitta till Sushi Tokyo Ten och när vi väl kom fram dit fick vi höra hur dyrt det var, så vi vände lika snabbt om. De här bilderna är tagna vid Shibuya River. Istället för Sushi Tokyo Ten åt vi på ett annat litet sushi ställe, har ingen aning om var. Känner mig rätt förvirrad när jag går runt här om jag ska vara ärlig.

Efteråt gick vi till Kawaii Monster Café. De hade någon fredagsshow, som jag inte riktigt vet hur jag ska beskriva. Vi alla var rätt chockade och hade inte förväntat något liknande alls. Ni som följer mig på instagram kan se på min story. Galet men lite roligt ändå. Hade hört mycket om detta ställe så det var ju en rolig upplevelse.

Vi köpte en crepes efter vår lilla fredagsshow på Monster Café men blev tyvärr lite besviken... dom här stånden finns överallt och alla på gatorna åt dem så vi trodde ju de skulle vara goda.

Efteråt gick vi till Tapgarden och drack en öl. Vid det här läget var vi så trötta så det blev inte mer än så den här dagen.

#nouwautumnchallenge

Gillar

Kommentarer

EdonaCallaku
EdonaCallaku,
Men ååååh! Vilka mysiga och fina bilder! 😊
nouw.com/edonacallaku
lindafinell
lindafinell,
Tack söta du!😊
nouw.com/lindafinell

Instagram @linda_finell