Tips för att hållas hälsosam och pigg denna vinter

Den berömda C9 boxen - Change 9. Med dessa produkter får du en kickstart till ett hälsosammare och piggare liv och vad är inte bättre än det nu innan jul? Alla är vi så himla stressade med all julshopping, men det är även viktigt att komma ihåg att ta hand om sig själv. Fyll din vardag med energi, bra kost och vitaminer, samt träning med denna box som varar i 9 dagar. Inte så tokigt att göra detta innan julen och känna sig extra fin, eller hur? Gör detta tillsammans med en vän, som en extra kick. (Finns både vanilj- och chokladsmak)

F15 - en nyhet av Forever Living! Som namnet säger varar denna box i 15 dagar och består av kost- & träningsschema. Detta är en box för dig som vill göra en hälsosam livsstilsförändring. Det finns dessutom tre olika grader av denna box - Beginner, Intermediate och Advanced - beroende på hur aktiv din livsstil är då du börjar. Super bra att man kan börja med Beginner boxen och fortsätta med de följande för ännu mer resultat. (Finns både i vanilj- och chokladsmak)

Vital 5 - Baspaket som förenklar vägen till välmående på daglig basis. Innehåller fem populära kosttillskott av Forever Living: Aloe Vera Gel, Forever Arctic Sea, Forever Daily, Forever Active Probiotic och Argi+. Dessutom inkluderar boxen ett informationsblad med tips på en sundare livsstil. Alla vill vi ju hållas pigga och glada denna mörka och kallar årstid, eller hur? (Finns även med den vanliga smaken på Aloe Vera Gel.)

Gillar

Instagram @linda_finell