Rutigt

Skor - Vans / Jeans - Mango / Skjorta - BikBok / Jacka - H&M / Klocka - Rosefield #nouwoutfit

Denna rutiga jacka, eller kanske mer kavaj, fyndade jag på mellandagsrean vid jul. Hade länge haft ögonen på den men tyckt att den varit en aning dyr, men när den kostade 15€ slog jag till! Tycker den varit lite för kall för att använda, men nu hade jag en tjock tröja under och då var den faktiskt riktigt lagom. Denna underbara skjorta var också ett mellandagsrea fynd. Jag bara älskar volanger, som ni säkert redan förstått. Dessa plagg kändes som nya då jag bar dem för första gången även om de hängt i garderoben i två månader redan. Varför har jag inte använt skjortan? Älskar den ju.

Skovalet var kanske det sämsta. Blev en aning kallt om fötterna då det var riktigt grått och äckligt, usch då. Vår nu tack!

Har idag haft en föreläsning om PhotoShop och jag kan ju säga med handen på hjärtat att jag är riktigt usel på det. Hängde inte ens med i början så jag gav upp och kollade på när alla andra redigerade bilder. Gud, måste verkligen lära mig det programmet, speciellt om vi ska använda det i skolan. Så har min tisdag sett ut. Har ni haft en bra dag?

Gillar

Kommentarer

nathaliewaller
nathaliewaller,
sannanilssonsegna
sannanilssonsegna,
Super fin outfit! ✨
nouw.com/sannanilssonsegna
sofieochlinda
sofieochlinda,
Gulle Linda säg till om jag kan hjälpa! Puss
nouw.com/sofieochlinda

Instagram @linda_finell