Repulse Bay Beach

Gänget - vi kom till stranden!!!! Wow vad härligt det var och wow vad hett det var. För att komma till stranden åkte vi MTR till Central och tog bussen därifrån. Hela resan tog lite på en timme tror jag.

Tydligen hade de varnat om att inte vara ute i solen eftersom det är så varmt och solen var väldigt stark, men det gick oss alldeles förbi. Kände att solen brände på redan efter 10 minuter så jag var tvungen att varva skugga och sol med 10 minuters intervaller. Tror jag aldrig har druckit så mycket vatten under tiden jag varit på en strand som jag gjorde igår. Det var tydligen en varning för hajar också på stranden igår. Nätet, som gränsade till området där msn fick bada, hade fått ett hål och de hade sett en haj i närheten. Detta förstod vi först efter att Dexter och Amélie badat i ca 45 minuter. Tur att ingenting hände.

Att slappna av och njuta av solen var verkligen vad jag behövde kände jag. Det är rätt hektiskt att leva här. Jag känner att jag hela tiden vill göra något för jag vill inte missa det som alla andra gör. Är jag ledig vill jag såklart göra något hela dagen men även om jag har föreläsningar har hela dagen och jag är trött, pressar jag ändå mig själv till att göra något på kvällen. Kanske borde lyssna på kroppen och ta det lugnt emellan. Därför var det skönt att komma lite längre bort från all trafik och storstaden, till en lugnare strand.

Gillar

Kommentarer

Instagram @linda_finell