Regn, regn, regn

Utsikten från mitt boende just nu.

Som ni säkert förstod på rubriken så har det regnat hela dagen här. Det verkar vara någon regnperiod, vilket jag inte alls var förberedd på. Var tvungen att köpa ett paraply från en av campus butiker för att inte drunkna i regnet. Hoppas det här vädret vänder snart.

Förövrigt har vi haft en introduktion till skolan där vi fick veta lite historia om skolan, alla aktiviteter som finns och allt möjligt annat. Har även registrerat mig nu och skrivit in mig på campus gym. Kanske jag kommer igång med träningen igen här på andra sidan jorden?

Har även gått och blivit sjuk. Typiskt att bli sjuk så här första dagen i Hong Kong... efter en sen lunch med de andra, gick jag till rummet för att vila så jag sedan skulle kunna åka in till stan senare men eftersom jag började känna mig sämre stannade jag hemma. Hade glömt alla mediciner och sånt hemma i Finland men som tur fick jag värkmedicin av Anna. Snälla Léa hämtade även yoghurt, frukt och choklad till mitt rum så jag skulle få i mig lite energi. Så glad att jag redan hittat några här på campus som jag klickar med!

Nu ska jag sova så jag är pigg imorgon! Hörs sen.

Gillar

Kommentarer

Instagram @linda_finell