På senaste tiden

Hittade dessa bilder från balen på Agoras Facebook sida. Förstår inte hur det inte finns fler bilder på oss... Såklart är de inte heller så värst lyckade men så är det ju alltid. Dessutom tog det ungefär två veckor för dem att komma upp. Vad kan man göra? Fotografen kanske haft fullt upp med annat sedan vårbals helgen.

Åkte till Lund onsdagen efter Valborg. Jag och några klasskompisar åt på Tugg, som har såååååå goda hamburgare. Tycker ni absolut ska äta där om ni är sugna på goda hamburgare och pommes. Boka bord, vi fick knappt plats där inne och då var vi där en vardagskväll. Efter Tugg åkte vi till Jonna och drack lite vin. Hennes lägenhet är verkligen så fin och utsikten är inget att klaga på. När vi kände oss redo åkte vi till Göteborgs Nations onsdagspub där det var Håkan Tema. Ni som känner mig vet att jag inte är det största fanet av honom men herregud så roligt vi hade det. Torsdagens välmående var lite mindre roligt.

Lördagen bestod av underbart väder. Började med lite plugg på Amandas balkong och sedan mötte jag upp mina andra vänner. Vi gjorde några fadderuppdrag, vilket är det som bilderna visar. Detta blev en matlagningsvideo och det blev rätt klottrigt och smutsigt som ni ser. Hade svårt att hålla mig för skratt kan jag säga.

Kvällen spenderade vi i parken utanför studenthemmen där vi hade picknick och drack lite öl. Efter det blev det en utgång till Harry's där Agora hade sitt eftersläpp med White Party tema. Blev återigen en rolig utekväll med de bästa vännerna!

Gillar

Kommentarer

Instagram @linda_finell