Onsdag & Torsdag

Onsdag:

Pluggade jag tillsammans med min grupp och jobbat med ett case vi ska presentera om en vecka.

Besökte läkaren IGEN på grund av min tå, som verkligen inte vill bli bättre. Denna gången ville de ge mig bedövning och klippa av halva tånageln men eftersom jag åker till Seoul imorgon sköt vi upp det. Fick istället en veckas antibiotika kur och om det inte blivit bättre så åker halva nageln av nästa vecka...

Tog en lång nap.

Åt en god vegansk nudelsoppa till middag på campus.

Torsdag:

Har haft två föreläsningar med en tupplur där emellan.

Ätit middag på BEP i SoHo. (Bilden ovan) Supergod vietnamesisk mat!

Bokat flygbiljett till Shanghai. I min ena kurs, Account Planning & Management, ordnas det en studieresa till Shanghai där vi får besöka några företag och se hur allting fungerar där. Roligt att universitetet ordnar sånt men såklart måste vi stå för alla kostnader själva.

Packat inför Seoul.

Även om jag tjatar mycket om min stortå, som gör ont och är svullen, så är jag rätt nöjd med livet i Hong Kong. Det har redan gått exakt en månad sedan jag landade i Hong Kong. Tiden går så otroligt snabbt. Det känns som om jag varit här i 6 månader, samtidigt som det känns som att jag kom hit igår. Hursomhelst trivs jag superbra här. Jag har fått många fina vänner och tillsammans jag gör vi roliga saker och upplever en massa nytt. Om allting går som planerat kommer jag ha besökt Sydkorea, Japan, Filippinerna, Kina och förstås Hong Kong under min utbytestermin. Inte så illa alls!

När jag kommit hem från Seoul ska jag skriva ett inlägg om hur det är att bo på campus och vilka kurser jag läser!

Gillar

Kommentarer

elllensvensson
elllensvensson,
Så fin!! Var e blusen ifrån?
nouw.com/elllensvensson
lindafinell
lindafinell,
Tack! Från Gina Tricot i våras! ☺️
nouw.com/lindafinell

Instagram @linda_finell